17.7 C
Sarajevo
Sub, 06, 22

Rak, Jarac i Ribe čekaju najtoplije ljeto ikad, ispunjeno strastvenim neprospavanim noćima

rak, jarac i ribe čekaju najtoplije ljeto ikad, ispunjeno strastvenim neprospavanim noćima

Svaki od 12 znakova zodijaka imat će neke prednosti i prednosti od leta koji je pred nama, ali će tri horoskopska znaka biti posebno uspješna na polju ljubavi, možda više nego ikada u životu.

Bilo da se suočavaju s prekretnicama u svojim trenutnim vezama, ili ulaze u nove i strastvene ljetne sheme, u nadolazećim mjesecima naučit će najviše o sebi, i to kroz ljubavne veze.

Saznajte što Rak, Jarac i Ribe očekuju na ljubavnom polju tijekom ljeta 2022.:

Rak

U vašem je znaku da počinje najtoplije doba godine i vi ćete biti njegova glavna zvijezda. ljeto će posebno naglasiti vaš osjećaj sebe i vlastitog identiteta, a ujedno će ojačati vaše emocionalne veze s drugima.

Posebno vruće bit će 28. lipnja, kada pun mjesec u Jarcu ulazi u vašu 7. kuću.

Oko punog mjeseca svakako procijenite kako vam vaša veza služi, a ne samo obrnuto. Zaslužuješ biti naplaćen na isti način na koji ispunjavaš energiju drugih, a ovo ljeto je savršeno vrijeme da se uskladiš s ljudima koji te ispunjavaju.

Jarac

Kao netko tko je sklon samodisciplini i postizanju ciljeva, ova vam sezona može biti pomalo neugodna, pogotovo zato što će se u vašem sestrinskom znaku događati toliko mnogo aktivnosti.

PROČITAJ  Blizanci, Vaga i Jarac će 8. lipnja vratiti bivšu ljubav u svoje živote i pronaći svoje 'sretno mjesto'
-Click Here To Join Native Media

Ova sezona je savršeno vrijeme da se oslonite na svoje odnose s drugima. Skloni ste potiskivati ​​svoje emocije pod stoičkom vanjštinom, ali ljudi razumiju da možete vidjeti kroz svoj oklop.

Neka ovo ljeto bude vrijeme kada si dopustite da budete ranjivi sa svojim romantičnim partnerom. Ne morate uvijek biti čvrsti, pogotovo ne s pravom osobom.

Riba

Početkom ljeta Sunce će se useliti u vašu petu kuću intimnosti i kreativnog izražavanja, unoseći svježu, uzbudljivu novu energiju u vaš ljubavni život. Vi ste horoskopski znak koji će najvjerojatnije imati vruću ljetnu vezu, Ribe, a iako možda neće trajati zauvijek, za sada ćete ipak moći uživati.

Dopustite sebi da prigrlite zabavan, bezbrižan dio upoznavanja nekog novog bez ikakvih očekivanja. Zaslužuješ malo pažnje.

Kao drugi vodeni znak, tražite emocionalnu dubinu u odnosima s drugima, a sada kada je sezona Raka tu, sigurno ćete se moći prepustiti emocionalno nabijenoj intimnosti s posebnom osobom.

Izvor: Blic Žena

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Amra
Amrahttps://www.tnt.ba
Amra voli da piše o ljepoti, to je opušta. Njeni savjeti o modi i šminaknju uvijek dobro dođu. Puno istražuje i čita. Ponosna je mama djevojčice i dječaka pa na zabavan način servira korisne informacije o trudnoći i odgajanju djece.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa