VIDEO Uhićena braća Vidović. Maskirani policajci uletjeli u restoran i odveli ih

BRAĆA Hofman, dvojac koji je posljednjih dana u široj javnosti postao poznat zbog snimki na kojima maltretira ljude, uhićeni su u Beogradu, javlja Blic.

Kako se vidi na snimci koja se pojavila na društvenim mrežama, pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) uhitili su pet osoba.

Njima su lisice na ruke stavljene u restoranu u trgovačkom centru.

Nakon snimke iz Modriče u BiH, na kojoj kickboksač Ljuban Hofman Vidović u društvu više nepoznatih muškaraca upada u nekoliko ugostiteljskih objekata prijeteći vlasnicima, pojavila se i snimka njegovog brata Miljana.

Muškarci sa snimke na kojoj Ljuban Vidović prijeti po kafićima u Modriči kasnije su rekli da je sve bilo samo šala, a isto je potvrdio i vlasnik jednog od objekata iz Modriče koje je Hofman obišao.

Na drugoj snimci koja se širi Miljan maltretira jednog konobara jer se navodno neprimjereno obraćao njegovoj kćeri.

>> VIDEO Pojavila se snimka brata kickboksača koji je prijetio po BiH, šamara konobara

U društvu s njim su još dva muškarca. Miljan Hofman na snimci šamara konobara i udara ga u trbuh. Snimka je navodno nastala u restoranu na Fruškoj gori, piše Klix.

Braća Hofman su inače rodom iz Bijeljine i obojica su bili uspješni kickboksači. Od ranije su poznati policiji zbog više kaznenih djela, među kojima su i otmice. Miljan Hofman ove je godine snimljen u društvu batinaša koje je predvodio glavni tajnik vlade Srbije Novak Nedić prije SNS-ovog mitinga u Pančevu, piše Klix.

Ljuban Hofman Vidović je nekadašnji prvak Еurope u kick-boksu. Pravosuđe Republike Srpske za njim i bratom Miljanom Vidovićem tragalo je više od četiri godine u okviru istrage o otmici Nenada Jakovljevića iz Bijeljine iz svibnja 2018. godine.

>> VIDEO Upao u kafić u BiH: Gdje si, gdje je crvić mali? Reketarimo pola Beograda

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?


Index.hr

drugi upravo čitaju