VELIKA KRIZA: Novakov rival u kratkom roku raskinuo suradnju s oba velika trenerska imena!

Sedmi tenisač svijeta Holger Rune ostao je bez oba trenera s kojima je započeo suradnju u posljednjem kvartalu prošle godine.

I to kakvi treneri. Najprije je prekinuta suradnja s dugogodišnjim trenerom Rogera Federera Severinom Luthijem, a sada i s legendarnim Borisom Beckerom, bivšim trenerom Novaka Đokovića.

Želio bih vas obavijestiti da se odmah povlačim s mjesta glavnog trenera Holger Runea. Suradnju smo započeli s početnim ciljem da dođemo do završnog ATP Mastersa prošle godine, no nakon toga smo odlučili da za naš uspjeh moram biti puno prisutniji nego što mogu. Zbog profesionalnih i osobnih obveza ne mogu Holgeru pružiti ono što mu sada treba. Želim mu samo sve najbolje i uvijek ću biti njegov najveći obožavatelj. Zaista poštujem ono što smo zajedno prošlistoji u priopćenju Nijemca.

Nedavno je majka danskog tenisača navela slične razloge kada je Luti napustio trenerski stožer njenog sina. Runea posljednjih godina smatraju jednim od najvećih rivala Novaka Đokovića, koji mu je često znao zadavati probleme, no on je već duže vrijeme u vrlo lošoj formi, a na Australian Openu lako je ispao u drugom kolu od Francuz Arthur Couscous.

www.sportskacentrala.com

drugi upravo čitaju