TRAGEDIJA NA SJEVERU BIH Poginuo radnik dok je popravljao kvar nakon nevremena

tragedija na sjeveru bih poginuo radnik dok je popravljao kvar nakon nevremena

Poginuo je radnik koji je otklanjao kvar na elektroenergetskoj mreži nakon što je veliko nevrijeme pogodilo sjeverni dio Bosne i Hercegovine, objavila je policija.

Četrdesetpetogodišnji radnik “Elektrokrajine” poginuo je dan ranije najvjerojatnije od posljedica strujnoga udara u Prnjavoru dok je sanirao štetu od nevremena, izvijestila je policija u Banjoj Luci. 

Novo nevrijeme praćeno snažnim vjetrom, kišom i tučom ponovno je u utorak pogodilo Republiku Srpsku, a najizraženije posljedice ostavilo je na području Banja Luke.

Gradska tržnica je poplavljena, a u više dijelova grada hitne službe su uklanjale drveće i granje koje je oborio vjetar. Nekoliko naselja ostalo je bez struje.

Iz entitetskog hidrometeorološkog zavoda upozorili su da se kasnije u utorak na zapadu i sjeveru mogu očekivati nove oluje.

Vlasti Republike Srpske prosvjedovale su što nisu mogle na vrijeme djelovati s protugradnim raketama na području Banje Luke, Prijedora i Gradiške zbog preleta letjelica Europskih mirovnih snaga (EUFOR).

Objava TRAGEDIJA NA SJEVERU BIH Poginuo radnik dok je popravljao kvar nakon nevremena pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

drugi upravo čitaju