Sve žene su lijepe, ali ovih 5 dama Zodijaka su sasvim druga priča

Svaka je žena lijepa na svoj način, bilo da se radi o čisto fizičkoj ljepoti ili o karizmi i pozitivnoj energiji koja je čini privlačnom i neodoljivom.

No prema riječima stručnjaka iz područja astrologije, ovih 5 pripadnica ljepšeg spola, rođenih u određenim znakovima, definitivno pobjeđuje kada je u pitanju magnetska privlačnost!

Ovan

Ovnovi su sportske građe, djeluju snažno i imaju snažne crte lica. Crte lica koje se teško zaboravljaju!

Često ćete imati priliku upoznati markantnu ženu Ovnu posebnih očiju ili savršene figure.

Njihov izgled u skladu je sa snažnom i energičnom osobnošću karakterističnom za ovaj znak, a njihova svilenkasta koža pobrinut će se da vam svaki dodir ove ljepotice zauvijek ostane duboko urezan u sjećanje!

Riječ je o zaista lijepim i strastvenim ženama koje su – neodoljive!

Lav

Snažne, graciozne i često atletske građe, Lavice osvajaju bez kompromisa. Nećete potrošiti puno vremena tražeći Lavicu čiji izgled i ponašanje ostavljaju bez riječi. Vole se moderno odijevati i uljepšavati te uživaju u tome.

Lavicama možemo pripisati mnoge talente, a bez lažne skromnosti prirodna ljepota i šarm ne prestaju šarmirati muškarce.

Ako mislite da je riječ o prosječnoj ljepoti, varate se!

Lako ćete ih prepoznati među mnogima, jer osim spomenute ljepote, njihov stil odijevanja i života općenito gotovo nikad nije klišej!

Škorpion

Čak i kada su mršave, žene Škorpioni su prilično jake konstitucije. Dobre noge, široka ramena, markantno lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, često krase ove dame.

Pripadnici ovog znaka obično imaju lijepu smeđu i gustu kosu. Škorpioni se ne vole previše uljepšavati, ali njihov istančan ukus nikada im neće dopustiti da pogriješe.

Kad vas odluči osvojiti, Škorpion će poslužiti svoj otrov da ga sa slašću popijete!

Ljepotom su uvijek iznad prosjeka, a osim muškaraca, obožavaju ih i djeca. Sretan je čovjek kojeg Škorpion iskreno voli.

Strijelac

Dame Strijelci najzgodnije su u cijelom zodijaku. Prosječne visine, atletske građe, ove ljepotice kao da imaju prirodni talent da se istaknu.

Često imaju lijepo i pomalo duguljasto lice, visoko čelo i izražene svijetle oči. Vole se odijevati sportski i jednostavno, ali kada se trebaju prikazati u punom sjaju, učinit će to na pravi način i s odmjerenom dozom lucidnosti.

Uvijek originalni u svojoj izvedbi, lako će vam ukrasti pozornost.

Kada tulumare, neće vam trebati dugo da ih uočite u gomili ljepotica, jer njihova ljepota i šarm dolaze do izražaja kada se osjećaju dobro.

Vodenjak

Otrov se čuva u malim bočicama. Vodenjaci su obično srednje visine ili niski. Imaju lijepo zaobljeno lice i svjetliji ten.

Obično imaju manje ruke i stopala, ali lijepe noge. Oči su im blage, a pogled bistar i iskren. Imaju lijepe i meke, velike usne.

Vodenjaci ne pridaju previše važnosti uljepšavanju i odijevanju, znaju da su najljepši – prirodni.

Vodenjaci su često prirodno obdareni ženstvenim atributima i ostavljaju suprotni spol bez daha.

Izvor: Atma

Jedan znak Zodijaka nosi titulu najkompliciranijeg, a gdje ste vi?


luftika.rs

drugi upravo čitaju