18.8 C
Sarajevo
Sub, 08, 22

SUPRUG TRAGIČNO PREMINULE VERKE OČAJAN: IZGUBIO SAM ŽENU KOJA MI JE PODARILA ŠEST SINOVA, NE ZNAM KAKO ĆEMO DALJE BEZ NJE

U trenutku srčanog udara nesrećna žena, koja se nalazila u automobilu Volkswagen touareg s majkom Emilijom, sletjela je s puta u obližnje dvorište. Samo je spustila glavu u majčino krilo i preminula.

Kako saznajemo, po dolasku Hitne pomoći ljekari su mogli samo da konstatuju smrt Verke Nikić, dok je njenoj mami ukazana pomoć zbog tjelesnih povreda koje je zadobila.

  • Juče je otišla da odvede majku kod ljekara i sve je bilo u redu, tašta je primila infuziju, dobila terapiju i Verka je zajedno s njom otišla prvo u apoteku, a onda u prodavnicu. Iako se nije osjećala loše, na 200 metara od radnje iznenada joj se slošilo i samo je klonula majci u naručje. Nažalost, to je bio trenutak i nije joj bilo spasa, preminula je na licu mjesta, a auto je ušao u tuđe dvorište, udario u ogradu i tu se zaustavio – objasnio je njen suprug Ivan.
suprug tragično preminule verke očajan: izgubio sam ženu koja mi je podarila šest sinova, ne znam kako ćemo dalje bez nje
SUPRUG TRAGIČNO PREMINULE VERKE OČAJAN: IZGUBIO SAM ŽENU KOJA MI JE PODARILA ŠEST SINOVA, NE ZNAM KAKO ĆEMO DALJE BEZ NJE

On takođe dodaje da je njegova supruga imala određenih srčanih problema i da im je to familijarno. Otac joj je, kako navodi, umro u 41. godini od srca.

  • Ranije je imala problema sa srčanim zaliscima, ali joj se sve to smirilo i povuklo. Više od godinu dana nije imala nikakvih smetnji i nije se žalila da je nešto boli – rekao je Nikić.

Verka i Ivan 14 godina proveli su u srećnom braku. Uzeli su se veoma mladi, poslije skoro tri godine zabavljanja, i ubrzo dobili prvo dijete Nemanju, koji sada ima 13 godina. Nakon njega su dobili još petoricu sinova, od kojih najmlađi ima nepunih godinu dana.

Skrhkan od bola, Verkin muž objasnio je da ne zna kako će nastaviti život, te da sinovi još nisu svjesni da više nikad neće vidjeti majku.

  • Ne znam šta bih rekao… Očajan sam, ali protiv sudbine i Boga se, izgleda, ne može. Izgubio sam ženu koja mi je podarila šest sinova. I dalje sam u velikom šoku i ne mogu da vjerujem da sam ostao bez moje Verke. Iskreno, ne znam kako ćemo svi dalje bez nje. Rekao sam djeci šta se dogodilo, stariji sinovi su donekle svjesni situacije, ali mlađi svakako nisu – rekao je uplakani Ivan.
  Reakcija Lidije Bačić na kritike: Ne mogu smanjiti obline, zato je i privuklo pažnju
suprug tragično preminule verke očajan: izgubio sam ženu koja mi je podarila šest sinova, ne znam kako ćemo dalje bez nje
SUPRUG TRAGIČNO PREMINULE VERKE OČAJAN: IZGUBIO SAM ŽENU KOJA MI JE PODARILA ŠEST SINOVA, NE ZNAM KAKO ĆEMO DALJE BEZ NJE
-

Osim šestero djece i muža, tragično preminula žena iza sebe je ostavila i brata i sestru. Verkin brat Milan, koji je prvi došao do mjesta nesreće, ispričao je da je prizor koji je zatekao bio jeziv, piše Kurir.

  • Čim sam čuo da se nešto dogodilo, bukvalno sam odletio do tamo i zatekao stravičnu scenu. Dok nije došla Hitna pomoć, mrtvu sestru sam na rukama iznio iz auta i pokušao da joj pomognem, ali, nažalost, pomoći nije bilo. Preminula je našoj majci u krilu – rekao je u suzama Milan.

Sportska centrala

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Brano
Branohttps://javno.ba
Brano je veliki zaljubljenik u ribolov. Još veći je luđak za sportske vijesti. Voli sve, najviše nogomet. Na njegovom jelovniku su uvijek svježe informacije iz Liga petice, regije i svijeta. Prati sportske vijesti i redovno informira o svim sportskim dešavanjima.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa