Sony Xperia 1 VI i Xperia 10 VI u novim bojama

Sutra Sony predstavlja nove flagship modele telefona: Xperia 1 VI i Xperia 10 VI. Nadolazeći Sony Xperia 1 VI bit će dostupan u upečatljivoj crvenoj boji. To je prvi put od originalnog Xperia 5 da je uključena crvena opcija, iako je prethodna crvena bila bliže magenti nego pravoj crvenoj.

Sony Xperia 1 VI – Inovacije u kameri i dizajnu

Ispod je slika koja prikazuje novu crvenu opciju za Xperia 1 VI, uz paletu boja prethodnog modela, Mark V, za usporedbu. Kako je prikazano, dizajn je ostao uglavnom nepromijenjen, posebno kada se gleda s leđa.

Sony Xperia 1 VI između ostalog ponovno će biti u crvenoj boji !

Ponovno uvođenje crvene boje proizlazi iz nedavno objavljenog intervjua s četiri stručnjaka iz industrije. Intervju, koji je objavljen prerano, srećom je arhiviran od strane Internet Archive.

– Advertisement –

Sony Xperia 1 VI i 10 VI stižu 15.05.

Prema curenjima i samim najavama Sonyja, Xperia 1 VI će vidjeti značajnu promjenu u tehnologiji prikaza, odstupajući od tradicionalnog omjera slike 21:9 u korist novog formata.


2 16
Sony Xperia 1 VI između ostalog ponovno će biti u crvenoj boji !

Ova promjena uključuje prelazak s 4K rezolucije na FHD+ zaslon. Valja napomenuti, međutim, da su te informacije prevedene s japanskog, pa su neki detalji možda izgubljeni. Xperia 5 serija koristi FHD+ zaslon od svog početka, što čini ovu tranziciju donekle očekivanom, ali i dalje vrijednom pažnje.

Promo fotke Sony Xperia 1 VI pred nama

Još jedna zanimljiva točka koja je iznesena tijekom intervjua odnosi se na funkcionalnost kamere uređaja, posebno na aplikacije za kameru. Prethodni model, Mark 5, imao je nešto nezgodan raspored s tri odvojene aplikacije: Photo Pro, Video Pro i Cinema Pro.


1 26
Sony Xperia 10 VI !

Čini se da je Sony uzeo u obzir povratne informacije korisnika, objedinjujući ih u jednu, jednostavniju aplikaciju. Opisana kao “slična iPhoneu”, nova aplikacija sadrži kartice koje korisnicima omogućuju prebacivanje između različitih načina, uključujući profesionalni način.

Vidi još i…

tekst2naslovna 6tekst2naslovna 6

Sony Xperia 10 VI – njegova raskoš

Štoviše, slika iz intervjua prikazala je Xperia 10 VI u novoj mint boji, različitoj od opcija boja dostupnih za 10 V. Također je zanimljivo da Xperia 10 VI nema treću kameru, što ukazuje na to da, kao i serija 5, odustaje od telefoto objektiva.


2 17
Sony Xperia 10 VI !

Sonyjev događaj Xperia, zakazan za srijedu, 15. svibnja, obećava predstaviti nove modele Xperia 1 VI i 10 VI. Spekulira se da će Xperia 5 VI biti predstavljena kasnije, nastavljajući trend uzbudljivih, postupnih ažuriranja Xperia linije.

Ovo je (navodno) Sony Xperia Ace IV – kompakt koji će doći na globalno tržište

Ovaj događaj s nestrpljenjem očekuju ljubitelji tehnologije i promatrači industrije, željni vidjeti kako Sony nastavlja inovirati i poboljšavati svoju ponudu pametnih telefona.

itportal.ba

drugi upravo čitaju