Samsung je potvrdio koje AI značajke donosi na starije modele

Temu – dobra kupovina ili obična scam navlakuša?

Samsung je nedavno otkrio svoje planove za integraciju nekih od najnovijih Galaxy AI značajki na starije vodeće modele, pružajući tako poboljšane mogućnosti korisnicima svojih uređaja. Ova najava obuhvaća ne samo Galaxy S23 seriju, već i Galaxy Tab S9 seriju, te modele Galaxy Z Flip5 i Galaxy Z Fold5.

iPhone 16 donosi iznenađujući redizajn – nalik onome na X i 11 modelima


samsung je potvrdio koje ai značajke donosi na starije modele

Sadašnje isporuke uključuju Galaxy S24 seriju, među kojima se ističe vrhunski model, Galaxy S24 Ultra, koji se može nabaviti po cijeni od 1299,99 USD na Amazonu.

Unatoč razlikama u hardveru između ova tri modela, Samsung osigurava da se paket usluga “Galaxy AI” unaprijed instalira na svim njihovim uređajima, pružajući korisnicima jedinstvene AI mogućnosti i iskustva.

Litij-Silikonske baterije: Revolucija kapaciteta u elektronskim uređajima

Samsung je nedavno objavio detalje o novim Galaxy AI značajkama putem različitih videozapisa, naglašavajući kako će ove značajke dodatno obogatiti korisničko iskustvo.


tse trying out s24 devices 4


samsung je potvrdio koje ai značajke donosi na starije modele

Prošlog mjeseca, Samsung je potvrdio za TechRadar da će najnoviji vodeći sklopivi uređaji, pametni telefoni i tableti dobiti ove značajke “unutar prve polovice godine”, uključujući i seriju Galaxy Tab S9. Iako su mnogi očekivali da će Galaxy S23 FE uključiti ove značajke, iznenađujuće, on to nije učinio. Ipak, ostaje nejasno koje će točno značajke Galaxy AI biti dostupne na starijim modelima poput serije Galaxy S22.

Circle to Search dugo će ostati ekskluziva za Samsung

Samsung UK je dao nekoliko naznaka o tome koje bi se značajke mogle očekivati na starijim modelima. Iako informacije nisu službeno potvrđene, sugerira se da će četiri ključne značajke, nazvane Circle to Search, Live Translate, Note Assist i Photo Assist, biti prenesene na modele poput Galaxy S23.


tse trying out s24 devices 8

Očekuje se da će ova ažuriranja biti distribuirana putem One UI 6.1 nadogradnje, što bi trebalo dodatno poboljšati funkcionalnost starijih uređaja. Iako se spominje da bi mogla nedostajati značajka Chat Assist, to bi mogao biti propust s Samsungove strane ili možda dio planova za buduće nadogradnje.

Samsung Galaxy S24 Ultra ima problem sa zaslonom

Integracija ovih značajki donosi niz prednosti korisnicima. Circle to Search omogućava brzo pretraživanje informacija pomoću gesti, dok Live Translate omogućava trenutno prevođenje teksta slike ili izgovora u stvarnom vremenu. Note Assist pruža korisne alate za organizaciju i bilježenje, dok Photo Assist koristi AI tehnologiju za poboljšanje fotografija i snimanje kvalitetnih slika.


b roll image s24 series 1 hi 1 1

Ovo je samo početak Samsungove predanosti pružanju najnovijih tehnoloških inovacija korisnicima njihovih uređaja. Očekuje se da će buduće nadogradnje i novi modeli dodatno unaprijediti korisničko iskustvo i potvrditi Samsungovu poziciju kao lidera u industriji mobilnih tehnologija.

Samsung Galaxy Ring – Što očekivati od prvog pametnog prstena?

Uz sve veću integraciju AI tehnologije u pametne uređaje, korisnici mogu očekivati ​​još naprednije mogućnosti i intuitivnije iskustvo u upotrebi svojih uređaja, što samo potvrđuje da je Samsung na pravom putu u stvaranju budućnosti mobilne tehnologije.

itportal.ba

drugi upravo čitaju