Samsung Galaxy S24 FE uhvaćen u testiranju One UI

Samsungova dugo najavljivana, ali još ne realizirana serija Galaxy S24 FE čini se da ipak postoji kao stvarni uređaj koji će biti predstavljen u budućnosti, barem sudeći po novim informacijama objavljenim danas.

Samsung Glaxy Watch 7 pokreće Exynos W1000 (3nm)

Prema izvoru na platformi X, prva testna verzija sučelja One UI za S24 FE pojavila se danas na Samsungovom poslužitelju za firmver. Oznake te verzije su S721BXXU0AXE3 / S721BOXM0AXE3 / S721BXXU0AXE3, a čini se da je modelni broj SM-S721B već potvrđen kao onaj koji pripada europskom modelu S24 FE.

– Advertisement –

Ako je Samsung upravo prenio prvi testni firmver One UI na svoj poslužitelj, vjerojatno smo još uvijek prilično daleko od službenog predstavljanja S24 FE. Međutim, prema dostupnim informacijama, njegovo lansiranje je još uvijek u planu.

Što donosi Samsung Galaxy S24 FE?

Ranije su kružile glasine da bi telefon mogao biti lansiran krajem 2024. godine ili čak ovog ljeta. Uzimajući u obzir kada su svi prethodni FE modeli službeno predstavljeni, skloni smo vjerovati da će to biti kasnije, ali Samsung nas je već ranije iznenadio, pa možda ovaj put odluče lansirati S24 FE ranije.

Takve najave i špekulacije svakako drže interes javnosti, ali i pokazuju kako Samsung nastavlja s razvojem svoje FE (Fan Edition) linije, koja je dizajnirana da pruži ključne značajke vrhunskih modela po pristupačnijoj cijeni. Ova strategija omogućuje korisnicima da dožive najnovije tehnološke inovacije bez potrebe za izdvajanjem iznimno visokih svota za najnovije modele.

Pristupačniji Samsung Galaxy Z Fold6 možda nećemo vidjeti ove godine

Vidi još i…


2 1

Uzimajući u obzir trenutni tržišni trend i konkurenciju, Samsungov potez da ponudi naprednije značajke u svojoj pristupačnijoj seriji može se pokazati kao mudra odluka. To ne samo da pruža veću vrijednost potrošačima koji traže optimalan omjer cijene i performansi, već i održava brand relevantnim i konkurentnim na brzo mijenjajućem tržištu pametnih telefona.


2 3

S obzirom na to da je model SM-S721B već registriran u Europi, očekuje se da će Samsung izvršiti formalno predstavljanje uređaja na nekom od velikih tehnoloških događaja, gdje će moći prikazati sve nove funkcije i poboljšanja koja S24 FE donosi.

Battery AI i Samsung Galaxy S25

Potrošači s nestrpljenjem očekuju službenu potvrdu i detalje koji bi mogli uključivati poboljšanja u kameri, bateriji, performansama procesora i možda novim aspektima korisničkog sučelja.


1 8
Ovo bi trebao biti Samsung Galaxy S24 FE (tvrde glasine)!

Uz sve navedeno, jasno je da Samsung kontinuirano radi na unapređenju svojih uređaja, slušajući povratne informacije svojih korisnika i prilagođavajući svoje proizvode kako bi zadovoljili zahtjeve suvremenog tržišta.

Samsung One UI 6.1 na S21 i S22

S24 FE, kao najnoviji dodatak seriji, nije samo još jedan pametni telefon; to je simbol tehnološkog napretka i pristupačnosti, koji pokazuje Samsungovu posvećenost inovacijama i kvaliteti, čineći napredne tehnologije dostupnima širokom krugu korisnika.


itportal.ba

drugi upravo čitaju