Sajam Poslova U Travniku Održava Se Krajem Maja 2022.

Sajam poslova u Travniku kojeg organizuje Centar za edukaciju mladi u saradnji sa partnerima, održat će se naredne sedmice u našem gradu.

Sadržaj članka (otvori)

Centar za edukaciju mladih (CEM) u saradnji sa partnerskim organizacijama, Udruženjem „Motivator“ i Centrom za održivi razvoj – COR, organizuje dva sajma poslova.

Cilj sajmova je pružanja prilike zainteresovanim poslodavcima da upoznaju po 25 mladih ljudi koji su u proteklih sedam mjeseci prošli kroz 02HERO program obuke u polju digitalnih i prenosivih vještina, kao i karijernog savjetovanja.

sajam poslova u travniku
Sajam poslova u Travniku naredne sedmice!

Prilika za poslodavce da razgovaraju sa potencijalnim uposlenicima

Sajam poslova u Travniku će za mlade inovativne ljude biti prilika da demonstriraju svoje vještine i stečena znanja, predstave se poslodavcima kroz razgovor „1 na 1“, dobiju savjete za dalji karijerni razvoj, steknu uvid o potrebama na tržištu rada i eventualno dobiju priliku za zaposlenje.

S druge strane, poslodavci će biti u prilici da razgovaraju sa polaznicima u skladu sa njihovim oblastima interesovanja i prethodnim iskustvom (digitalni marketing, grafički i web dizajn, projektni menadžment i web development, ljudska prava, poduzetništvo, marketing, finansije, organizacioni i administrativni poslovi…).

digitalni marketing
Sajam poslova u Travniku se održava u prostorijama CEM – BeeZone biznis inkubatora

Sajam poslova u Travniku organizuje CEM

Oba sajma poslova će biti održana u prostorijama CEM – BeeZone biznis inkubatora, na adresi: Bosanska131, Travnik u sljedećim terminima:

Prvi sajam poslova – u ponedjeljak, 30.05.2022. godine sa početkom u 15 sati,
Drugi sajam poslova – u utorak, 31.05.2022. godine sa početkom u 15 sati.

Svi zainteresovani poslodavci mogu potvrditi svoje učešće na mail: [email protected] najkasnje do 27.05.2022. godine.

Sajam poslova u Travniku je dio regionalnog projekta „Moja karijera na putu do heroja – jačanje mreže organizacija civilnog društva Zapadnog Balkana za sprovođenje integrisanog modela usluga za zapošljivost mladih i buduće poslove 4.0. digitalne revolucije“.

Ovaj projekat u Bosni i Hercegovini sprovodi Centar za edukaciju maldih u saradnji sa Centrom za omladinski rad (Srbija), TOKA (Kosovo) i YSC (Albanija) uz finansijsku podršku Evropske unije i sufinansiranje Općine Travnik.

Preporučujemo

Source link

drugi upravo čitaju