RAZBOJNIŠTVO U BIH: PRESREO TAKSISTE I OTEO IM SKORO 600 KM

razbojništvo u bih: presreo taksiste i oteo im skoro 600 km

Kako nezvanično saznaju Nezavisne, uhapšen je Milan Strinić (36), koji je odranije poznat policiji, a za kojeg se sumnja da je vozeći golf 6 presreo dva taksi vozila iz Banja Luke te je od vozača oteo novac.

Navodno je u prijavi navedeno da je s njim bila još jedna osoba i policija radi na identifikaciji te osobe.

Međutim, policijska saznanja ukazuju na to da je za volanom bio Strinić, koji je pratio banjalučke taksiste od Dervente i presreo ih na putu Bosanski Brod – Odžak.

Dokazi ukazuju da je osumnjičeni pretekao vozila, te stao ispred njih i kada su se zaustavili, on im je prišao i prijeteći pištoljem oteo pare te pobjegao.

Kako je potvrđeno, ukupno je oteo oko 300 eura.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj, navodeći inicijale, razbojništvo je počinjeno u ponedjeljak uveče, a uhapšeni je osumnjičen da je počinio razbojništvo.

  • Policijskoj stanici Brod 22. januara oko 22.25 prijavljeno je da su presretnuta dva vozila koja su se kretala magistralnim putem Brod – Odžak, u mjestu Donji Klakar, od strane nepoznatih osoba koje su uz prijetnju pištoljem uzele novac od oštećenih osoba – navedeno je u saopštenju.

Ističu da su pretresom M.S. kao i vozila i lokacija koje koristi na području Dervente pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela razbojništvo i  ručna bomba.

Pretres je urađen na osnovu naredbe Okružnog suda Doboj, a osumnjičeni će uz izvještaj o izvršenim krivičnim djelima biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Njemu se na teret stavljaju krivična djela razbojništvo i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Strinić je poznat po činjenju krivičnih djela i privođen je zbog teških krađa, ali i izazivanja opšte opasnosti.

(Nezavisne)

The post RAZBOJNIŠTVO U BIH: PRESREO TAKSISTE I OTEO IM SKORO 600 KM first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

drugi upravo čitaju