Proljetni bh. online sajam namještaja i asesoara za dom ostaje otvoren do kraja maja

Drugi, proljetni bh. online sajam namještaja i asesoara za dom održava se na platformi namjestaj.shop te za posjetitelje ostaje otvoren do kraja maja.

“Sve zainteresirane pozivamo da posjete sajam, razgledaju ponudu naših izlagača te odaberu atraktivne komade namještaja ili zatraže posebnu ponudu za svoj dom. Pritom, proizvođačima i prodavačima namještaja sada nudimo i posebne pogodnosti, među kojima i besplatan profil kompanije na platformi uz mogućnost samostalnog otvaranja i održavanja online trgovine”, poručuju organizatori iz agencije Simperfect.

Od prepoznatljivog domaćeg brenda namjestaj.shop, platforma na kojoj se održava sajam postala je poželjan partner i inostranim proizvođačima. “Naime, koliko nas usrećuje i jača podrška dugogodišnjih partnera, toliko nas raduju novoostvarene saradnje – ove smo godine domaćin i stranim proizvođačima namještaja”, naglašava Samira Avdić, direktorica platforme.

Cilj je da ova manifestacija, koju su i ove godine podržali Vanjskotrgovinska komora i Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica,  preraste u tradicionalan sajam te postane trajna i čvrsta podrška jednoj od najuspješnijih grana domaće privrede, drvno-prerađivačkom sektoru. “Imajući ovo u vidu, i ovaj put naglašavamo olakšice savremenog digitalnog poslovanja, saobraćanja i promocije te ovako osmišljene kupovine”, zaključila je Avdić.

Source link

drugi upravo čitaju