Pristupačniji Samsung Galaxy Z Fold6 možda nećemo vidjeti ove godine

Glasine o pristupačnijem Samsung Galaxy Fold6 kruže već neko vrijeme, a očekivalo se da će biti predstavljen na Galaxy Unpacked događaju u srpnju zajedno s Galaxy Z Fold6 Ultra, Z Flip6 i Galaxy Ring.

Samsung Electronics prvi na tržištu OLED monitora

Međutim, novi izvještaj južnokorejskog medija The Elec sugerira da se to možda neće dogoditi ove godine jer Samsung preispituje svoje planove za lansiranje Galaxy Z Fold6 FE.

– Advertisement –

Izvještaj navodi da ranije proizvodne jedinice Z Fold6 FE nisu bile tanje od ključnih konkurenata iz kineskih brendova te da uređaj nije imao digitalizator za stylus, što znači da nije podržavao S Pen unos.

Battery AI i Samsung Galaxy S25

Samsung vjeruje da su ti faktori, u kombinaciji s tržišnim neizvjesnostima, dovoljni razlozi za odgodu lansiranja za sada. Očekuje se da će Samsung nastaviti raditi na uvođenju pristupačnijih varijanti svoje Z Fold i Z Flip serije iduće godine.


1 8

Izvještaj također naglašava da su proizvodni problemi i nedostatak inovacija u odnosu na konkurenciju bili ključni razlozi za ovu odluku. Raniji modeli Galaxy Fold i Flip serije bili su dobro prihvaćeni na tržištu, ali su također bili kritizirani zbog visokih cijena i nekih tehničkih problema.

Što donosi Samsung Galaxy S24 FE?

Samsung je planirao riješiti te probleme s pristupačnijom verzijom, no čini se da za sada još uvijek nisu uspjeli postići željeni rezultat.


tekst1sl1 13

Uzimajući u obzir povratne informacije od korisnika i analitičara, Samsung je odlučio fokusirati svoje resurse na poboljšanje kvalitete i funkcionalnosti svojih uređaja. Jedan od ključnih aspekata na kojem rade je smanjenje debljine uređaja bez kompromitiranja izdržljivosti i performansi.

Što nam to donose Samsung Galaxy Z Fold6 (Ultra)?

Također, integracija S Pen podrške ostaje prioritet jer je to jedna od značajki koja je vrlo tražena među korisnicima premium uređaja.

Vidi još i…


samsung bespoke jet ai 16

3
Render Galaxy Z Fold 6 modela !

Osim toga, Samsung se suočava s povećanom konkurencijom iz Kine, gdje brendovi poput Huawei, Xiaomi i Oppo uvode inovativne i često povoljnije modele sklopivih telefona. Kako bi zadržali svoju poziciju na tržištu, Samsung mora ponuditi uređaj koji ne samo da je konkurentan cijenom, već i donosi značajne tehnološke inovacije.

Što nam to donose Samsung Galaxy Z Flip6 (FE)?

Tržišni analitičari vjeruju da bi odgađanje lansiranja moglo biti strateški potez koji će omogućiti Samsungu da temeljito optimizira uređaj i lansira ga s boljim specifikacijama i funkcionalnostima koje će zadovoljiti očekivanja korisnika.


1
Render Galaxy Z Fold 6 modela !

Ovo također pruža priliku za dodatna testiranja i poboljšanja kako bi se osiguralo da novi model nema tehničkih problema koji su ranije mučili Fold seriju.

Samsung One UI 6.1 na 8,8 milijuna uređaja

U konačnici, iako odgoda lansiranja može razočarati neke fanove, ona također pokazuje Samsungovu posvećenost kvaliteti i korisničkom iskustvu. U međuvremenu, korisnici mogu očekivati ​​daljnje inovacije u postojećim Z Fold i Z Flip modelima, kao i potencijalno uzbudljive nove dodatke koji će biti predstavljeni iduće godine.


2
Render Galaxy Z Fold 6 modela !

Samsungova odluka da se fokusira na kvalitetu i inovacije umjesto brzog lansiranja mogla bi se dugoročno pokazati kao ispravna strategija koja će ojačati njihov položaj na tržištu sklopivih uređaja.

itportal.ba

drugi upravo čitaju