Poginuo vatrogasac koji je sanirao štetu od nevremena. On je četvrta žrtva strašnog nevremena koje je jučer pogodilo Hrvatsku

poginuo vatrogasac koji je sanirao štetu od nevremena. on je četvrta žrtva strašnog nevremena koje je jučer pogodilo hrvatsku

Pripadnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Tovarnik Zvonko Drmić poginuo je 19. srpnja u večernjim satima, za vrijeme obavljanja vatrogasne intervencije u sanaciji posljedica nevremena koje je pogodilo Vukovarsko-srijemsku županiju.

“Hrvatska vatrogasna zajednica i glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković izražavaju iskrenu sućut obitelji i kolegama preminulog vatrogasca. Vatrogasac vječno živi u srcima onih koje je spasio. Neka mu je laka hrvatska gruda”, objavila je Hrvatska vatrogasna zajednica. 

Iz DVD-a Tovarnik opraštaju se od kolege.

“Poštovani članovi i prijatelji DVD Tovarnik, u dubokoj žalosti vam javljamo da je naš dugogodišnji član Zvonko Drmić tijekom sinoćnje intervencije tragično preminuo. Obitelji izražavamo duboku sućut! Vatrogasac nikad ne umire, on vječno živi u srcima onih koje je spasio… Dragi naš Zvonko, Hvala ti za sve”, napisali su.

Poginuli vatrogasac četvrta je žrtva strašnog nevremena koje je jučer pogodilo Hrvatsku.

Nevrijeme praćeno kišom i olujnim vjetrom u Zagrebu je nosilo sve pred sobom. Dva muškarca, 50-godišnji pješak te 48-godišnji vozač poginuli su na mjestu nesreće uslijed pada stabla, a život je izgubio i 40-godišnjak iz općine Cernik u Brodsko-posavskoj županiji koji je bio u automobilu na koji je palo stablo.

Objava Poginuo vatrogasac koji je sanirao štetu od nevremena. On je četvrta žrtva strašnog nevremena koje je jučer pogodilo Hrvatsku pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

drugi upravo čitaju