Pjevačica poslije 14 godina istjerala pravdu: Pričalo se da je zet prevario za 60.000 eura i zbog njega je zaratila sa ROĐENOM SESTROM

Pjevačica Milica Todorović ponovo se nalazi u žiži interesovanja, obzirom da su je naši paparaci uslikali sa novim dečkom, a u pitanju je izvjesni Lazar iz Novog Sada.

Kako je Blic ekskluzivno objavio prve fotografije pjevačice sa novim dečkom, Milica nam je potvrdila da je u vezi, ali nije željela da otkrije detalje romanse.

Međutim prije par godina pevačica se takođe našla u centru skandala, kada je prema pisanjima medija, prije izvjesnog vremena dala 60.000 evra za kupovinu stana u izgradnji, ali kako nije dala ostatak novca u dogovorenom roku, investitor navodno nije htio da joj vrati novac koji je dala, prenosi Blic.

Kasnije se ispostavilo, bar se tako pisalo, da je tih 60.000 evra uzeo njen zet, koji joj je godinama bio menadžer i najbliži saradnik i kojem je Milica prepustila kupovinu stana i zbog toga nije sa njim pričala neko vrijeme, kao i sa rođenom sestrom Jovanom.

Međutim, kako se kasnije pisalo, Milica je izgladila odnose sa sestrom i zetom vezane za novčani dug, te je uspjela da kupi sebi stan nakon što je 14 godina živjela kao podstanar.

– Prije izvesnog vremena odlučila je da kupi stan na Novom Beogradu i zetu je dala nešto više od 60.000 evra koje je on uplatio firmi koja je gradila zgradu. Dogovor je bio da Milica ostatak novca za stan uplati do kraja godine. Međutim, pošto ona nije ispunila tu obavezu, od kupovine stana nije bilo ništa i zet joj je rekao da je ostala i bez onih 60.000 evra koje je dala kao avans – rekao je tada izvor za “Svet”, koji je navodno blizak prijatelj popularne pjevačice.- Ispostavilo se da je investitor zetu vratio avans, a da joj on to uopšte nije prijavio – otkrio je izvor tada za gorepomenuti list.

Kako se dalje navodilo, Milica je podnijela tužbu kako bi povratila novac, a ova situacija je pogoršala njen odnos sa sestrom, koja je stala na stranu svog supruga, te njih dvije nisu razgovarale.Milica je potom otkrila da je prošla kroz težak period života, te da je u međuvremenu izgladila odnose sa sestrom.– Jesmo. Mediji su naduvali tu priču, mada moram da priznam da koliko ima neistine, toliko ima i istine u svemu što se pisalo. Za mene je to baš komplikovana i bolna tema, jer čovjek ne očekuje da ga neko blizak izda u bilo kom smislu. Međutim, ja na to gledam iz drugog ugla – rekla je pjevačica.

pressmediabih.com

drugi upravo čitaju