-3.1 C
Sarajevo
Sri, 02, 23

OTKAZAN DOLAZAK BRITANSKIH PADOBRANACA U BIH I NA KOSOVO ZBOG SNIMAKA ORGIJANJA U KASARNI

Tu je odluku donio novi šef Britanske vojske nakon što je objavljen video na kojem se vidi kako padobranci učestvuju u orgijama u vojnoj bazi.

Andrew Harrison, General-pukovnik, napisao je u pismu da je general Sir Patrick Sanders “privremeno izgubio povjerenje” u padobransku jedinicu Trećeg bataljona.

Slanje jedinice na Balkan trebalo je početi u septembru i ukupno je trebalo biti razmješteno oko 300 njenih pripadnika.

Sir Patrick je u pismu, do kojeg je došao Telegraph, napisao da je navodno orgijanje bilo dogovorno i da je Kraljevska vojna policija utvrdila da nije počinjen zločin.

Ipak, rekao je da je to “neprihvatljivo, korozivno i štetno za ugled vojske, također se može protumačiti kao ponižavanje žena”.

OTKAZAN DOLAZAK BRITANSKIH PADOBRANACA U BIH I NA KOSOVO ZBOG SNIMAKA ORGIJANJA U KASARNI
General Sir Patrick Sanders

– Znam da će jedinica brzo reagirati i vratiti ugled koji zaslužuju – dodao je, piše Independent.

Odranije je poznato da se incident o kojem je riječ odnosi na snimak na kojem se vidi da veći broj elitnih vojnika britanske padobranske jedinice orgijaju sa ženom koja je prokrijumčarena unutar njihove kasarne.

Žena je prokrijumčarena u kasarnu Merville u Colchesteru u Essexu, a jedan vojnik je čak snimljen kako salutira dok je njegov kolega imao spolni odnos s tom ženom.

Na snimcima se navodno vidi i istovremeni spolni odnos više vojnika sa tom ženom dok ostali stoje sa strane i “navijaju”.

hayat.ba

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Supported by TNT Grupacija
Mirko
Mirkohttps://javno.ba
Mirko je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istraživač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa