Oppo Find X7 Ultra i moć telefoto kamere

Oppo, vodeći svjetski proizvođač pametnih telefona, sprema se započeti 2024. godinu spektakularnim lansiranjem svoje nove serije Find X7. Očekuje se da će Find X7 Ultra, predvodnik ove serije, privući veliku pažnju javnosti zbog inovativnosti koju donosi na području fotografije.

Sony Xperia 5 V dobila Android 14 nadogradnju

Najava lansiranja zakazana je za ponedjeljak, 8. siječnja, a do tada su već krenuli s otkrivanjem impresivnih mogućnosti kamere putem popularne kineske platforme društvenih medija, Weibo.

oppo find x7 ultra i moć telefoto kamere

1 3

Ono što Find X7 Ultra izdvaja od konkurencije je činjenica da je prvi pametni telefon na svijetu opremljen s dvije telefoto leće. Ovo inovativno rješenje otvara potpuno nove perspektive u svijetu mobilne fotografije.

Samsung s Galaxy S24 modelima donosi i nove 45W/50W punjače

Oppo je podijelio niz uzoraka slika snimljenih telefoto kamerama Find X7 Ultra, a sudeći prema dostupnim informacijama, rezultati su impresivni.

2 12 1

Uzorci fotografija prikazuju izvanredno zamućenje pozadine, istovremeno očuvavajući prirodne tonove boja i detalje. Slike su snimljene pomoću dva teleobjektiva s žarišnom duljinom od 65 mm i 135 mm.

33

Prvi objektiv pruža korisnicima 3x optički zoom, dok drugi nudi impresivnih 6x optički zoom. Ova kombinacija omogućava korisnicima da uhvate jasne i detaljne fotografije čak i izdaleka, istovremeno pružajući umjetnički dojam zamućenja pozadine koji je često rezerviran za profesionalne DSLR kamere.

oppo find x7 ultra i moć telefoto kamere

Xiaomi 13T Pro dobio HyperOS na Europskom tlu

Posebno se ističe drugi teleobjektiv, čiji rezultati također oduševljavaju. Krupni planovi snimljeni ovim objektivom pokazuju izuzetnu jasnoću i dubinu, što sugerira da će Oppo Find X7 Ultra biti odličan izbor za ljubitelje mobilne fotografije.

Važno je napomenuti da, iako su ove fotografije podijeljene na Weibu, gdje može doći do kompresije i gubitka kvalitete, subjekti se i dalje izdvajaju iz pozadine na iznenađujuće kvalitetan način.

Samsung Galaxy Z Flip / Fold 6 donose novu Ironflex tehnologiju

Osim revolucionarnih telefoto jedinica, Oppo Find X7 Ultra ponudit će još jedan vrhunski element u svijetu fotografije. Bit će prvi pametni telefon na svijetu s 1-inčnom Sony LYT-900 kamerom od 50 MP kao primarnim senzorom.

66

Ova vrhunska kamera obećava vrhunsku jasnoću i boje, postavljajući standard za mobilnu fotografiju. Uz to, ultraširoki objektiv Sony LYT-600 od 50 MP dodatno će obogatiti mogućnosti fotografiranja, omogućujući korisnicima da zabilježe šire kadrove s istom razinom detalja i kvalitete.

Huawei P70 donosi 1″ senzor ultraširoke kamere

Važno je napomenuti da se sve ove impresivne mogućnosti kamere dodatno poboljšavaju zahvaljujući suradnji s Hasselbladom na području znanosti i obrade boja.

77

Hasselblad, renomirani proizvođač kamere, pruža svoje stručno znanje kako bi osigurao vrhunske rezultate u svakom aspektu fotografiranja. Ova suradnja predstavlja korak naprijed u postizanju profesionalnih rezultata putem mobilnih uređaja.

iPhone 16 Pro (Max) – pred nama svom svojom ljepotom

Iako će potpuni spektar mogućnosti Oppo Find X7 Ultra biti otkriven tek 8. siječnja, ovi prethodni pogledi sugeriraju da će ovaj pametni telefon postaviti visoke standarde u području mobilne fotografije.

88

Sa svojim inovativnim pristupom telefoto tehnologiji i vrhunskim Sony kamerama, Oppo Find X7 Ultra obećava pružiti korisnicima iskustvo fotografiranja koje će nadmašiti sva očekivanja. S nestrpljenjem očekujemo službenu prezentaciju ovog uređaja i otkrivanje svih tajni koje nosi sa sobom.

itportal.ba

drugi upravo čitaju