OnePlus Open 2 će biti dostupan na tržištu početkom 2025. godine.

– Advertisement –

Prošlog listopada, OnePlus je predstavio svoj prvi preklopni pametni telefon nazvan OnePlus Open, ali očekivanja za nasljednika morat će se odgoditi jer se ne očekuje ove godine.

OnePlus Open je predstavljen s cijenom od 1,799€

Pouzdani izvor, Digital Chat Station, tvrdi da će OnePlus Open 2 biti lansiran u prvom kvartalu 2025. godine, opremljen novim Snapdragon 8 Gen 4 SoC procesorom umjesto Snapdragon 8 Gen 3 čipa.

1 19

Također, očekuje se da će OnePlus Open 2 imati unaprijeđen mehanizam za preklapanje, tanji dizajn i zaslon sa manje vidljivog nabora. Telefon će imati visoko rezolucijski poklopac i vjerovatno će sadržavati periskopsku kameru.

OnePlus Ace 3V dolazi s Snapdragon 7+ Gen 3 čipom

Budući da je OnePlus Open bio verzija Oppo Find N3, očekuje se da će Oppo Find N4/N5 biti sličan modelu OnePlus Open 2. To naglašava sve veću povezanost i suradnju između OnePlus-a i Oppo-a u inovacijama i razvoju novih tehnologija za preklopne telefone.

2 182 18

Detaljnije specifikacije novog modela su još uvijek tajne, ali se očekuje da će donijeti značajna poboljšanja u odnosu na prethodni model.

OnePlus Watch 2: FCC potvrđuje neviđeno trajanje baterije i ključne specifikacije

Pogledajte i…

Ovo uključuje potencijalno unaprijeđenje kamere radi pružanja boljih mogućnosti fotografiranja, što je često ključni faktor pri odabiru novog pametnog telefona.

3 63 6

OnePlus nastavlja pratiti trendove i potrebe tržišta, stoga se može očekivati da će njihov novi preklopni model biti prilagođen potrebama modernih korisnika koji traže uređaje koji kombiniraju funkcionalnost i stil.

OnePlus 12 – pruža razočaranje prvih kupcima

Kako se konkurencija u segmentu preklopnih telefona povećava, OnePlus mora ponuditi nešto što će ga izdvojiti od drugih, a poboljšanja poput tanjeg dizajna i manje vidljivog nabora na ekranu mogla bi biti ključna u privlačenju novih korisnika.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

Izvor: ( itportal.ba / Javno.ba )

drugi upravo čitaju