OD SEGMEDINE SRNE OPRAŠTAJU SE PRIJATELJI: JOŠ NE VJERUJEM DA NAS JE NAPUSTILA

Bh. javnost je danas potresla vijest o smrti Segmedine Srne-Bajramović, koja je iznenadnom smrću preminula u 49. godini.

Prema informacijama do kojih je došao naš portal, Segmedina je preminula usljed posljedica srčanog udara.

Svima poznata, nasmijana, iskrena, Segmedina je 19 godina radila u različitim TV projektima. Bila je novinarka i urednica na Televiziji BiH i RTV Federacije BiH.

Pored funkcije zastupnice u Skupštini Kantona Sarajevo, bila je i delegatkinja u Federalnom parlamentu. Po struci je diplomirani novinar, supruga i majka dvoje djece.

Bh. javnost je još uvijek u šoku, iznenadnom smrću Segmedine. Tokom čitavog dana, na internet platformama smo bili svjedoci emotivnih poruka, oproštaja od Segmedine.

Od Ismete Dervoz, Ognjena Blagojevića, Sanele Prašović-Gadžo, koja je kazala da osjeća istu bol kao onda kada je ostala bez roditelja, pa do Arijane Saračević-Helač, popularnog Bahe i njene Jasminke Šipke, koja je kazala za naš portal kako će joj njene oči, kosa i nasmijano lice zauvijek ostati u sjećanju.

Jedno je sigurno, a to je da su bh. društvo, ali i Bosna i Hercegovina odlaskom Segmedine Srne-Bajramović izgubili mnogo.

(M.S.)

Video pogledajte OVDJE.

hayat.ba

drugi upravo čitaju