OBRADOVIĆ NAKON PORAZA: Odlučili detalji, sat je stao u najvažnijem trenutku

Košarkaši Partizana poraženi su kao gosti u prvoj utakmici finalne serije ABA lige od vječitog rivala Crvene zvezde, nakon vrlo neizvjesne utakmice i izvođenja jedanaesteraca.

Nakon utakmice svoje dojmove iznio je trener Paertizana Željko Obradović.

Izvanredna utakmica u kojoj su odlučivali detalji. Svaka čast Zvezdi. Zadovoljan sam i ponosan kako je moja momčad izgledala, rekao sam im to u svlačionici. Ima tu svašta za komentirati i pričati, ali nemojmo sad o tomerekao je trener Partizana, a potom se osvrnuo na problem sa satom na samom kraju, zbog čega je napravljena duža pauza:

Ljudi koji dopuštaju da vrijeme stane, a sat ne pomiče… To je veliki problem. Sat je stao u najvažnijem napadu. O tome moraju voditi računa. Bit će stvari za analizirati, neke su stvari jasnenaveo je Obradović.

Osvrnuo se i na atmosferu na utakmici.

Nemam ništa novo za reći. Vrijeđanje cijele igre. Naviknut sam na. Njihovo pravo. Moramo se koncentrirati na našu igru. Lijepa je slika kad vidiš toliko navijača, svaka ti častrekao je iskusni strateg.

Iznio je zamjerke i kada je u pitanju raspored.

Sve ćemo analizirati. Mali detalji su ti koji donose odluku. Nova utakmica će biti drugačija. Bit će potrebna nova energija. Moramo se pripremiti za te male detalje. Zanimljivosti su da igraš četvrtfinale, pa čekaš sedam dana, pa igraš polufinale, pa čekaš sedam dana; i onda igraš finale i čekaš dva dana. To je normalno, ali onda se cijelo doigravanje treba odigrati u dva dana. Mora se izraditi i dogovoriti kalendarsmatra Obradović.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju