“Nudili smo novac izvan svake logike, što su NBA pojačanja donijela momčadima”

Košarkaši Olympiakosa nisu najbolje ušli u sezonu u Euroligi i imaju skor 3-3.

Jasno je da im nedostaje igrač na bekovskoj poziciji koji ima bodove u rukama, ali trener Barcokas ističe da je ipak teško dovesti kvalitetnog igrača koji im treba.

Tražimo nešto na tržištu, ali posao ćemo završiti samo s igračem za kojeg vjerujemo da nam može pomoći. Dakle, igrač koji je bolji od ovih koje imamo i koji će nam podići kvalitetu. Trenutno 5-6 momčadi traži pojačanja, prate koje igrače mogu potpisati. Dakle, svima koji nam govore da dovodimo pojačanja, poručujem da nam kažu kojeg igrača da uzmemo. Tko će doći u Olympiakos i učiniti ga boljim? rekao je trener momčadi iz Atene.

Novinari su Kendricka Nanu dugo selili u Olympiakos, no on je završio u redovima velikog rivala Panathinaikosa.

Novinari pišu da nam trebaju dva igrača. Zanima me samo da li se misli na dva ozlijeđena igrača ili na njih dvojicu i još dvojicu, što bi značilo da nam trebaju četiri igrača. Ako se McKissick vrati, dolaskom Brazdeikisa imat ćemo dva igrača više nego prošle sezone. Kako da ih sve upotrijebim? No, pratimo kretanja na tržištu.

Barcokas ističe da su nudili novac kakav dosad nisu nudili.

Olympiakos je ponudio pojedine igrače, jednog dana će se saznati koje, zbirno je van svake logike, protiv čega sam bio jer u momčadi uvijek mora postojati ravnoteža. Međutim, iz nekog razloga do toga nije došlo. U ovom trenutku, uz niz ozljeda, nemamo pravu sliku momčadi i što može jer nikad nismo igrali s kompletnim sastavom.

Nema visoko mišljenje o NBA pojačanjima koja su ovog ljeta došla u Euroligu.

Želio bih analizirati sve te transfere, sve velike potpise koji su se dogodili tijekom ljeta i što su donijeli timovima. Svi ti NBA igrači koji su došli uz veliku pompu, kakav su utjecaj imali na igrurekao je Barcokas.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju