NOVI DETALJI KRVAVOG PIRA U CRNOJ GORI: I KĆERKA BILA U STANU?

novi detalji krvavog pira u crnoj gori: i kćerka bila u stanu?

Uprkos sunčanom danu u njoj je sve pusto, a patrola podgoričke policije još uvijek dežura ispred stana u kom je penzionisani policajac M. D. (52) ubio suprugu V. D. (50) i sina Đ. D. (12)

Prema još uvijek zvanično nepotvrđenim informacijama u trenutku zločina se u stanu nalazila i kćerka, koja je uspjela da pobjegne iz stana. Ovaj podatak još uvijek crnogorska Uprava policije nije potvrdila u svom saopštenju.

Dvostruko ubistvo i samoubistvo izvršeno je vatrenim oružjem, koje je bilo u legalnom posjedu M. D.

  • Prema, za sada raspoloživim informacijama pištolj koji je korišten kao sredstvo izvršenja ovog djela je bio u privatnom posjedu. Na licu mjesta su pronađena još dva komada vatrenog oružja za koja će pripadnici policije utvrditi da li su bila u legalnom posjedu – saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da prema podacima sa kojima za sada Uprava policije raspolaže sumnja se da je motiv izvršenja ovog djela “akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim stanjem člana porodice, dječaka koji je lišen života. Odnosno, nesretni dječak bio je bolestan, ali nije navedeno od čega je bolova.

(Telegraf.rs)

The post NOVI DETALJI KRVAVOG PIRA U CRNOJ GORI: I KĆERKA BILA U STANU? first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

drugi upravo čitaju