Najpreciznija tablica za izračunavanje podznaka otkriva nepoznatu stranu vaše osobnosti (FOTO)

najpreciznija tablica za izračunavanje podznaka otkriva nepoznatu stranu vaše osobnosti (foto)

Podznak je znak koji je bio na istoku u vrijeme vašeg rođenja. Dok se horoskopski znak računa prema položaju Sunca u trenutku rođenja, pa otuda i naziv – Sunčev znak, podznak se ponekad naziva i izlazeći znak na istoku.

Horoskopski znak se mijenja otprilike svaka 2 sata, budući da se astrološka sazviježđa “kreću” tako da svih 12 znakova putuje nebom u 24 sata.

Jedno od tumačenja znaka je da on pokazuje kako nas okolina zapravo doživljava – znak određuje izgled i ponašanje ljudi.

Rijetko koja osoba ima isti znak i podznak, obično se vjeruje da su ti ljudi predodređeni za uspjeh i velike stvari u životu. Kombinacija znakova i podznakova daje dojam kakva je osoba u psihološkom i energetskom smislu. Horoskopski znakovi podijeljeni su po elementima, vatreni Ovan, Lav i Strijelac (temperamentni i strastveni), vodeni Rak, Ribe, Škorpion (emotivni i romantični), prozračni Blizanci, Vaga, Vodenjak (komunikativni i pustolovni), zemljani Bik, Djevica, Jarac ( ambiciozan i racionalan).

Kada se spoje elementi znaka i podznaka, nastaje prava astrološka analiza koja može otkriti vrline, mane i tajne vašeg bića.

Kako izračunati što ste u svom podznaku?

U donjoj galeriji u tablicama pronađite mjesec rođenja, desetljeće u kojem ste rođeni i sat rođenja. Horoskopski znak u kojem se spajaju sva tri parametra otkriva vaš podznak.

Izvor: Bljesak žene

Muškarci rođeni u ova 4 znaka više od svega vole slobodu i teško će se skrasiti s jednom osobom


luftika.rs

drugi upravo čitaju