Muškarac rođen u ovom znaku je ljubomoran, rijetko pokazuje prave osjećaje i uništit će vam život

Kada bismo morali izdvojiti jedan znak u kojem su spojene sve najkompliciranije karakteristike, to bi svakako bio Škorpion. Osobe ovog znaka najviše mana pokazuju na polju ljubavi iu partnerskim odnosima.

Škorpion je fiksni vodeni znak koji je previše emotivan, a s druge strane njegova fiksnost mu ne dopušta lako mijenjanje i prilagođavanje, pogotovo u izražavanju emocija. Ovo je partner koji uvijek šuti i nikada ne želi izraziti i pokazati svoje emocije.

Ovaj je znak od malih nogu naučen biti povučen i suzdržan, što se odnosi i na njegov partnerski odnos. Tako je Škorpion jedan od onih koji znaju zagorčati život partneru svojom šutnjom, povlačenjem u sebe, zamjeranjem partneru ako se drugačije ponaša ili otvoreno pokazuje svoje emocije.

Škorpion spada u vrlo ljubomorne osobe, što se jako loše odražava i na partnerski odnos, pa je to jedan od razloga za prekid veze ili braka.

Vrlo izražena osobina koja je zapravo mana je njihova potreba da imaju kontrolu nad svime što se događa u partnerovom životu. To se može pretvoriti u vrlo ozbiljnu patologiju, koja partnera dovodi u situaciju da se osjeća loše i da se mora stalno opravdavati.

Izvor: Najženstveniji

Vragići: Koja su djeca prema horoskopskom znaku najnestašnija i rade što hoće


luftika.rs

drugi upravo čitaju