MNOGI MU SE OBOŽAVALI: Bivši playmaker otkrio zašto nije prešao u Zvezdu ili Partizan

Vršački Hemofarm svojedobno je bio hit domaćeg prvenstva i regionalne lige, kada su momčad činili Bobi Marjanović, Milan Mačvan, Vladan Vukosavljević, Goran Jagodnik, ali tu je bio i sjajan igrački tandem koji su činili tada vrlo mladi Stefan Marković i još mnogo toga. iskusni Miljan Pavković.

Bio je to omaleni playmaker kojeg su mnogi obožavali i pamtili iz tog doba, a nešto stariji iz leskovačkog Zdravlja, u vrijeme kada je ovaj klub početkom ovog stoljeća bio na vrhuncu.

Nikada nije završio u Crvenoj zvezdi i Partizanu, ali je u razgovoru za “Vijesti” otkrio da je bilo mogućnosti, pogotovo kada su crno-bijeli u pitanju.

Bile su dvije prilike da igram u Partizanu. Odmah nakon Zdravlja pojavila se opcija da prijeđem kod njih. No, tada je Duško Vujošević odlučio da je za mene bolje napraviti manji korak, pa sam otišao u Vojvodinu koja je bila dobra momčad koja se borila za naslov. Druga je opcija bila nakon Hemofarma, ali nismo se uspjeli dogovoritipojasnio je Pavković.

U to vrijeme Zvezda je bila poznata po svojoj nestalnosti i nestabilnoj financijskoj situaciji, pa nije bila primamljiva opcija za ovog igrača.

Što se tiče Zvezde, nikad nisam imao njihovu ponudu. U to vrijeme imala je financijskih problema, mijenjala je momčadi i trenere. U tom trenutku Hemofarm je bio puno bolja opcija, s većim ambicijama, igračima koji su bili reprezentativci: Stefan Marković, Milan Mačvan, Boban Marjanović… Realnije je bilo otići u Hemofarm.prisjetio se Pavković.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju