MMA BORAC BENJAMIN MURATOVIĆ PRETUČEN U DISKOTECI U SREBRENIKU, OGLASIO SE I GAZDA

mma borac benjamin muratović pretučen u diskoteci u srebreniku, oglasio se i gazda

Muratović tvrdi da ga je prošlog vikenda napalo nekoliko pripadnika obezbjeđenja diskoteke i da su provokacije navodno počele kad su saznali da je MMA borac.

  • Sačekali su me na izlazu iz objekta i krenuli da me udaraju sa leđa. Smetalo im je moje ime i moja pojava u objektu. Treniram cijeli život i 1 na 1 ću se potući sa svima. Čak i 2 na 1 nije problem! Ali 5 na 1 i to s leđa… Kukavički. Još su svi bili u alkoholisanom stanju – navodi Muratović za portal Crna-Hronika.

Muratović je prošao sa teškim tjelesnim povredama, povređena mu je kičma, a zadobio je i frakturu nosa. Slučaj je prijavljen MUP-u TK.

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak tuče, međutim, nije jasno kad je tačno nastao i šta mu je prethodilo.

Vlasnik diskoteke Kenan Kavazović tvrdi da Muratović ne govori istinu i da će ga tužiti. Tvrdi da je Muratović prije tučnjave već napravio dva incidenta u diskoteci.

  • Nismo mogli da mu zabranimo ulaz jer nam je policija rekla da slučaj mora da se prijavi i da sud donosi odluku o zabrani. Pretpostavljamo da je treći put došao sa namjerom da napravi još veći problem. Pokušao je da udari momka flašom, obezbjeđenje je to uočilo i pokušalo da smiri situaciju, ali je i na njih krenuo. Završilo se kao na snimku gdje su i nama nepoznate osobe uletjele da se tuku sa Benjaminom. Imam i slike tih momaka koje je napadao, ali ne želim da se vrte po internetu. Obezbjeđenje nikoga neće napasti bez razloga – naglasio je Kavazović za portal Crna-Hronika.

Video pogledajte OVDJE.

The post MMA BORAC BENJAMIN MURATOVIĆ PRETUČEN U DISKOTECI U SREBRENIKU, OGLASIO SE I GAZDA first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

drugi upravo čitaju