MEKSIČKE KESADILJE Gurmanska rapsodija koju ćete obožavati, pravi raj za nepca

meksičke kesadilje gurmanska rapsodija koju ćete obožavati, pravi raj za nepca

Sastojci:

4 tortilje
1 pileći file
300 g kačkavalja
2 kašike maslinovog ulja
začinska paprika
so
biber

Priprema:

Isjecite pileći file na trakice, pa ga začinite i propržite na maslinovom ulju sa svih strana da dobije rumenu koricu. Tortilju stavite u tiganj, pa preko nje pospite jedan dio narendanog kačkavalja, stavite malo mesa, odozgo ponovo kačkavalj, pa poklopite drugom tortiljom. Pecite oko 5 minuta da se donja tortilja lijepo zapeče i sir rastopi, pa polako okrenite i zapecite sa druge strane. Ponavljajte postupak dok ne utrošite sav materijal. Na kraju isjecite tortilje na 4 dijela i konzumirajte ih tople. Dodajte preliv ili prilog po želji.

BONUS VIDEO:

MEKSIČKE KESADILJE Gurmanska rapsodija koju ćete obožavati, pravi raj za nepca Aloonline.ba.

aloonline.ba

drugi upravo čitaju