Mega počela pripreme – Sportski štab

KK Mega MIS krenuo je s pripremama za Košarkašku sezonu 2023/24!

Prvom treningu u novoj sezoni u dvorani Mega Factory pod vodstvom trenera Marka Baraća odradili su sljedeći igrači: Nikola Đurišić, Petar Kovačević, Luka Paunović, Oleksandr Kobzistij, Stefan Miljenović, Omerdžan Ilijasolu, Nemanja Popović, Andrija Jelavić i Timotej Malovec, koji su svi prethodno uspješno prošli liječničke preglede. S juniorskom reprezentacijom Srbije su Filip Jović, Bogoljub Marković i Andrej Mušicki koji nastupaju na Europskom prvenstvu za igrače do 18 godina koje se održava u Nišu.

Stručni štab Mege u novoj sezoni, pored glavnog trenera Marka Baraća, činiće i pomoćni treneri Miloš Mitrović, Branislav Božović i Dejan Pejić, kondicioni trener Pavle Tasić, fizioterapeuti Vanja Radojević i Miloš Savić, doktor tima dr Uroš Stanković, kao i Novica Veličković na poziciji tim menadžera.

Nakon prvog treninga u novoj sezoni, trener Mege Marko Barać istaknuo je kako je okupljena izuzetno mlada i zanimljiva momčad koja jamči uzbudljivu i izazovnu sezonu:

Ovaj dan smo željno iščekivali od kraja prošle sezone. Okupili smo izuzetno mladu i zanimljivu momčad koja jamči uzbudljivu i izazovnu sezonu. Pred nama je puno posla, a od danas počinjemo usađivati ​​Maggienu kulturu u ovaj novi tim. Do odlaska u Grčku u drugom tjednu kolovoza trenažni proces provodit ćemo u našoj dvorani gdje imamo najbolje moguće uvjete za radrekao je trener Mege.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju