Mega je promovirala novu momčad i dresove

Košarkaški klub Mega MIS predstavio je momčad za nadolazeću sezonu, a ujedno i dresove u kojima će izabranici Marka Baraća čekati izazove tijekom natjecateljske godine 2022./23. Kao i do sada, Mega u sezonu ulazi s vrlo mladom i talentiranom momčadi s prosječnom starošću igrača od 20,1 godina. Najiskusniji je Ahmad Rori sa 27 godina.

ovoga će puta momčad na parket s kapetanskom vrpcom predvoditi Luka Cerovina. Osim njega, u timu su još Danko Branković, Andrija Grbović, Oleksandr Kobzistij, Petar Kovačević, Ahmad Rori, Jovan Šljivančanin, Matej Rudan, Aleksa Uskoković, Malcolm Kazalon, Nikola Đurišić, Mihailo Musikić, Luka Bogavac, Bogoljub Marković, te kao Asim Đulović i Aleksa Milenković, koji će na dvojnoj licenci braniti boje Mege i OKK Beograda.

Uz trenera Marka Baraća, stručni stožer čine njegovi pomoćnici Tomislav Tomović i Đorđe Ilić, kondicijski trener Marko Sekulić i fizioterapeut Miloš Savić. Liječnik momčadi je Uroš Stanković, dok je Milenka Tepića na mjestu menadžera naslijedio Novica Veličković.

Prije početka natjecateljske godine Mega će od 22. do 25. rujna sudjelovati na VTB Superkupu u Moskvi. Na turniru u VTB Areni bit će i CSKA Moskva, Unix iz Kazanja, Lokomotiv Kubanj, Zenit i Partizan. Mega je smještena u skupini s Armejcima i Unixom, a prvi meč igrat će 23. rujna protiv momčadi Emila Rajkovića.

U prvom kolu ABA lige 3. listopada od 18 sati izabranici Marka Baraća dočekuju FMP Železnik.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju