Kako najbrže i najbezbolnije prekinuti vezu sa svakim horoskopskim znakom i koje su im slabe točke

kako najbrže i najbezbolnije prekinuti vezu sa svakim horoskopskim znakom i koje su im slabe točke

Svi znakovi Zodijaka imaju svoje slabe točke, svoju Ahilovu petu, kao i stvari koje ih užasno živciraju, na koje imaju vrlo malo, ili čak nimalo tolerancije.

S tim u vezi, ako ste u emotivnoj vezi koju želite prekinuti, ali ne znate kako to najlakše učiniti – doznajte što svakom pripadniku Zodijaka najlakše prekida vezu.

Ovan

Želite li se riješiti Ovna, budite ljubomorni i posesivni te pokušajte što češće pribjegavati emocionalnim ucjenama. Uzmite uzde i učinite ga postolarom, jer Ovan ne mrzi ništa više od žene koja ga ne cijeni kao muškarca.

Ako nekim čudom ipak ostane s vama, pobrinite se da vas uhvati u laži ili mu na neki drugi način dajte do znanja da uživate u ogovaranju, zadirkivanju i raznim igricama, što će Ovnu biti jasan znak da vas više ne želi u svom životu .

Ako ništa drugo ne uspije, sprijatelji se sa ženom koja je njegov tip i pobrini se da često budu sami – neće svaki pravi Ovan moći odoljeti njezinim čarima.

Bik

Bika ćete se najlakše riješiti ako ga počnete tjerati na sport i tjelovježbu. Pretvorite svoj stan u teretanu i kupite dvije identične trenirke uz odgovarajuće trenirke.

Recite mu da ste odlučili prijeći na makrobiotiku i da će se od sada u kući kuhati samo povrće i sjemenke. Ako ni to ne uspije, organizirajte svakodnevne zabave u stanu jer će žamor i buka vašem muškarcu onemogućiti odmor i izležavanje ispred televizora.

Bik lišen fine hrane i mogućnosti odmora u vlastitom domu nije sretan Bik, pa bi to trebao biti dovoljan razlog da započnete razgovor na temu “Nisi ti kriv, ja sam.”

Blizanci

Muškarca Blizanca najlakše ćete se riješiti ako prestanete izlaziti iz stana i postanete šutljivi i dosadni.

Ne upuštajte se u bilo kakve razgovore s njim i ignorirajte sve njegove pokušaje da započne razgovor s vama. Nemojte se smijati njegovim šalama i natjerajte ga da s vama gleda drame i filmove Terencea Malicka.

Ako ni to ne upali, zabranite mu da poziva prijatelje u stan i stalno vičite na njega kad je vani s prijateljima – nijedan Blizanac kojem je stalo do njega neće podnijeti takav teror.

Rak

Nećete se tako lako otresti ovog čovjeka. Kad jednom uđe u ljubavnu vezu, spreman je na brojne žrtve kako bi ona uspjela. Kako biste ga se riješili, morat ćete biti strpljivi i uporni.

Počnite čitati feminističke knjige i citirajte ih što češće možete, zapalite grudnjak i najavite mu da se nikada ne želite udati ili imati djecu.

Ako slučajno pomisli da je to samo jedna od tvojih mušica, igraj na kartu njegove majke. Nijedan Rak vam neće oprostiti ako se usudite reći nešto protiv najvažnije žene u njegovom životu.

Lav

Taštog se Lava možete riješiti ako ga prestanete poštivati ​​i cijeniti.

Nemojte mu davati komplimente, a svaki put kad učini nešto lijepo pronađite mu zamjerku. Ako vas i dalje drži, prestanite brinuti o izgledu. Po stanu prošećite u kućnom ogrtaču i viklerima, a vrhunac će biti ako s njegovim društvom u grad izađete u rasklimanoj trenirci, s kosom skupljenom u rep, bez trunke šminke.

Ako ni to ne uspije, uvijek ga možete natjerati da štedi i odrekne se luksuza bez kojeg nijedan Lav ne može biti istinski sretan.

Djevica

Najlakše ćete se riješiti ovih mrlja ako prestanete brinuti o sebi i svom zdravlju. Svaki dan pripremajte svinjetinu i krumpir, jedite sendviče s majonezom i pijte puno piva.

Bacite sve povrće i voće i počnite koristiti bicikl kao vješalicu. Strpljiva Djevica neće biti zadovoljna, ali će ostati uz vas jer će misliti da prolazite kroz fazu.

Kako biste mu dokazali da mislite ozbiljno, prestanite se obazirati na njegove komentare i zanemarite “dobronamjerne” savjete koje vam daje, a ako ništa drugo ne uspije, uvijek se možete izvući s neurednom karticom stana, što i najtolerantniji Djevica se neće moći pokoriti.

Vaga

Vrlo jednostavno, prestanite brinuti o svom izgledu. Nemojte se depilirati, prestanite neko vrijeme čupati obrve, a po stanu se krećite isključivo u ogromnoj majci koja skriva svaki znak ženstvenosti.

Prestanite se dotjerivati, a zanemarite li i osobnu higijenu, ovaj će čistunac vrlo brzo pobjeći.

Ako vas slučajno zavoli toliko da je spreman tolerirati vaš zapušteni izgled, zamolite ga da bude prodoran, odlučan i da prestane koketirati sa svakom ženom – svaka će Vaga nakon ovoga sreću potražiti negdje drugdje.

Škorpion

Najlakši način da se riješite ovog muškarca je da prestanete biti zainteresirani za seks. Izvučete se s glavoboljom ili onih dana u mjesecu, a u krevetu redovito spavate u muškoj pidžami.

Nosite staromodno donje rublje i ne dopustite da budete poželjni ni na koji način. Svaki pravi Škorpion potrčat će glavom bez obzira na vezu koja mu ne pruža fizički užitak.

Osim toga, Škorpion će poludjeti ako očijukate sa svakim muškarcem, a pogotovo u njegovom društvu. Ako vas ipak uhvati u laži, ne brinite, na putu je.

Strijelac

Ovog se filozofa najlakše možete riješiti priređivanjem ljubomornih scena. Slobodoljubivi Strijelac ne voli da mu bilo tko i bilo što guši slobodu pa će ga vaša posesivnost sigurno udaljiti od vas.

Ipak, radi se o vrlo tolerantnim stvorenjima, pa ćete se možda morati malo više potruditi da ih se riješite. Ostanite skeptični prema njegovim dubokim filozofskim promišljanjima, odbacite svaku mogućnost duhovnog i kulturnog uzdizanja.

Ostanite u kući i izbjegavajte bilo kakvu fizičku aktivnost. Strijelcu ćete vrlo brzo dosaditi i pitat će se što je uopće vidio u vama.

Jarac

Ako se želite udvarati Jarcu, natjerajte ga da razgovara s vama o svojim osjećajima. Zamolite ga da vam stalno govori koliko vas voli, a pritom ga nastojte što više maziti. Budite plačljivi, histerični i neraspoloženi, jer Jarac ne podnosi ljude koji ne znaju kontrolirati svoje osjećaje.

Ako vam nekako progleda kroz prste zbog emocionalne nestabilnosti, uvijek ga možete dokrajčiti rastrošnošću i rasipničkim trošenjem novca. Nagomilati hrpu nepotrebnih i kič stvari, premašiti minus na računu i svoj dom pretvoriti u oltar kiča.

Također, počnite širiti liberalne ideje, pridružite se kultu ili se založite za slobodnu ljubav – tradicionalni Jarac mislit će da vam je ispran mozak i brzo će nestati.

Vodenjak

Nijedan horoskopski znak ne cijeni svoju osobnu slobodu (čitaj: pravo da rade što god žele bez brige da će nekoga povrijediti) koliko Vodenjak. Ovog liberalnog muškarca otjerat ćete od sebe ako ga počnete gušiti ljubomorom i posesivnošću, ili mu stalno zanovijetate i ispitujete gdje je i tko je.

Ako Vodenjak osjeti da ga želite vezati, pobjeći će od vas glavom bez obzira. Ako ovo ne uspije, imate drugu opciju. Tretirajte ga kao da je dosadan i prosječan, a sve njegove originalne ideje proglasite plagijatom. Nijedan pravi Vodenjak vam neće oprostiti što ste se usudili posumnjati u njegovu posebnost.

Vaša zadnja opcija je da budete konzervativni. Govorite protiv demokracije i gay brakova, a Jima Jarmuscha i Lady Gagu proglasite kvaziumjetnicima – nikad vam to neće oprostiti.

Riba

Nježne Ribe nećete tako lako otjerati. Ovo je posljednji romantičar koji vjeruje u pravu ljubav, zato je u njeno ime spreman na velike žrtve, pa će šutke trpjeti sve vaše bube. Riječ je o čovjeku koji je spreman ići dalje od prijevare, pa ćete se ovdje morati više potruditi.

No, čak i požrtvovna Riba ima granicu, a ono što vam nikada neće oprostiti jest agresivnost i zlostavljanje slabijih i nemoćnih. Pričajte o tome koliko mrzite životinje, protivite se umjetnoj oplodnji i udomljavanju ili nemate milosti prema bolesnima i slabima.

Ako ga ni vaša hladnoća ne otjera, jedino što vam preostaje je da mu zabranite uživanje u alkoholu i natjerate ga da se suoči sa stvarnim svijetom. Nijedna Riba ne može živjeti ako nema neki način da pobjegne od stvarnosti.

Izvor: Stil

Znak određuje i naš fizički izgled: Tko ima raskošnu figuru, istaknut nos, zategnute ruke…


luftika.rs

drugi upravo čitaju