Kad Paris Hilton sinu slavi prvi rođendan: Na tematsku zabavu dovela gotovo cijeli zoološki vrt

Paris Hilton dala je sve od sebe kako bi prvi rođendan njenog sina Phoenixa prošao nezaboravno. Kako bi obilježila veliki dan u životu svog malenog dječaka, 42-godišnja reality zvijezda priredila mu je tematsku zabavu na koju je dovela gotovo cijeli zoološki vrt. Bilo je tu zaista svakakvih životinja – od koza, kokoši, gusaka, zečeva pa sve do malenog ponija.

Osim toga, Paris je u potpunosti transformirala veliko dvorište kuće tako da izgleda kao dno oceana sa zanimljivom dekoracijom u obliku polumjeseca koja je bila ispunjena crvenim, plavim i narančastim balonima, a moglo se naći i nekoliko balona u obliku različitih vrsta riba. Na zabavi malenog Phoenixa čak se puštala muzika iz Disneyeve “Male sirene”, dok je terasa bila ukrašena morskom travom.

kad paris hilton sinu slavi prvi rođendan: na tematsku zabavu dovela gotovo cijeli zoološki vrt kad paris hilton sinu slavi prvi rođendan: na tematsku zabavu dovela gotovo cijeli zoološki vrt

Nekoliko dana ranije, 24. januara reality zvijezda svome je sinu povodom rođendana posvetila i emotivnu objavu na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

– Prije godinu dana u naš je život ušao prekrasan anđeo i donio nam puno ljubavi i sreće. Drago moje dijete, ti si više od ostvarenja sna. Ti činiš moj život potpunim. Svaki dan s tobom je neprocjenjiv dar i beskrajno sam zahvalna što sam tvoja mama. Slavimo tvoj prvi od još mnogih rođendana – za cijeli život pun smijeha, ljubavi i avantura. Sretan ti prvi rođendan, napisala je.

kad paris hilton sinu slavi prvi rođendan: na tematsku zabavu dovela gotovo cijeli zoološki vrt

Phoenix je na svijet došao početkom 2023. godine, a najpoznatija hotelska nasljednica i njen suprug Carter Reum rada su otkrili kako su svoje prvo dijete dobili uz pomoć surogat majke.

– Već sada te volimo više nego riječi mogu opisati. Majčinstvo je uvijek bilo moj san, tako sam sretna što smo Carter i ja pronašli jedno drugo. Jako smo uzbuđeni što ćemo zasnovati obitelj, a naša srca su eksplodirala od ljubavi za našeg malog dječaka, napisala je Paris u opisu fotografije na kojoj je njen tek rođeni sinčić drži na prst.

Osim sina Phoenixa, bračni par ima i kćerku London koju su dobili u novembru 2023. godine, također zahvaljujući surogat majci. Paris je već ranije u medijima često naglašavala kako jedva čeka postati majkom, a otvoreno je govorila i o potpomognutoj oplodnji.

– Veselim se godini u kojoj ću postati mama. Imamo mnogo jajašaca koja samo čekaju, otkrila je američkim medijima Paris 2022. godine.

Kad Paris Hilton sinu slavi prvi rođendan: Na tematsku zabavu dovela gotovo cijeli zoološki vrt Azra Magazin.


azra.ba

drugi upravo čitaju