IVANOVIĆ NAKON NASTAVKA NEPOBJEDIVOG NIZA: Igrači moraju dati više

Od kada je Duško Ivanović preuzeo Košarkaše Crvene zvezde, to je potpuno drugačija momčad, koja nije izgubila nijednu utakmicu, kako u Euroligi, tako i u regionalnoj ABA ligi.

Niz nepobjedivosti nastavljen je danas protiv Virtus Bologne, četvrtom uzastopnom pobjedom.

Utakmicu je rezimirao trener Duško Ivanović.

Vrlo važna utakmica i pobjeda za nas s dva različita poluvremena. U prvom dijelu smo igrali malo bez energije, bez jasnih ideja u obrani, bez strpljenja u napadu, ali u drugom dijelu je bilo potpuno drugačije u tom smislu. Prvo poluvrijeme smo igrali s puno grešaka, ali jako sam zadovoljan s posljednjih 20 minutarekao je Ivanović.

Posebno se osvrnuo na izostanak Nikole Ivanovića koji je odigrao vrlo važnu ulogu, prije svega u pobjedi nad Asvelom.

Rekao sam da nema Nikole, bit će nam teško bez njega, da je on tu večeras bilo bi nam znatno lakše. Ali kada njega nema, ostali igrači moraju dati malo više. I Ognjen i Nemanja i Luka i Stefan, svi oni moraju dati malo više da bismo bili na istoj razini kao s njim. I drugi moraju dati više u idućoj utakmicirekao je Zvezdin trener.

Ivanović se osvrnuo i na nastup Stefana Markovića za kojeg je imao samo riječi hvale.

Igrao je izvrsno, u obrani i napadu unosio je mirnoću, znao je što mu je činiti u svakom trenutku, bio je vođa i pravi playmaker na terenurekao je Zvezdin strateg.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju