Ivanović i Nedović imaju poruku pred četvrti meč finala!

Košarkaši Crvene zvezde uspjeli su spasiti prvu meč loptu vječitog rivala Partizana pobjedom u jučerašnjoj utakmici, kada su smanjili rezultat na 2-1 u finalnoj seriji ABA lige.

Branitelji naslova pobijedili su u prvom meču na svom terenu, a četvrti meč igra se također u Pioniru sutra od 19 sati.

Trener Duško Ivanović uoči ovog susreta fokusirao se na korektno navijanje, budući da je početak prethodne utakmice kasnio zbog ubacivanja predmeta na teren.

Kao što sam najavio na jučerašnjoj konferenciji za novinare nakon treće utakmice, u utorak nas čeka još teži posao u utakmici broj 4. To znači da ćemo tu utakmicu morati odigrati s još više energije i čvrstoće. Još jednom koristim priliku da pozovem naše navijače da navijaju sportski, da bodre našu momčad, da nikoga ne vrijeđaju, a pogotovo da ne ubacuju apsolutno ništa na teren, jer prednost domaćeg terena je gromoglasno navijanje s tribina. ! Bodrimo i bodrimo naše igrače, ali na fer, sportski i korektan način, jer samo tako zajedno možemo doći do ciljarekao je Ivanović.

Sličan apel uputio je i Nemanja Nedović, koji zna kakav je zadatak pred njegovom momčadi.

Ovu utakmicu moramo što prije zaboraviti, već smo se okrenuli sljedećoj koja će također biti jako teška. Znali smo da nas čeka fizički zahtjevna serija, nalazili smo prava rješenja, au sljedećoj moramo igrati s još više energije. Ponavljam, apeliram na naše navijače da navijaju bez ubacivanja ikakvih predmeta na teren. Znaju koliko nam znače, znaju koliko nam znači njihova podrška, ali samo na pravi način. Zaista nema potrebe ciljati protivnika i činiti tokazao je Nedović.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju