Ispao jedan kandidat, Srbija na korak do ponovnog dva predstavnika u Euroligi?!

Popis klubova koji će sljedeće sezone igrati u Euroligi još je nejasan, a jedno od pitanja je hoće li Srbija i treću sezonu zaredom moći imati dva predstavnika u elitnom europskom natjecanju.

Osim Crvene zvezde i Partizana, od momčadi koje su igrale ove sezone upitni su još Alba, Valencia i Virtus, a oko sudjelovanja ovih klubova često dolaze oprečne informacije.

Sada se iz Španjolske čuju glasovi da će Valencia iduće sezone najvjerojatnije ponovno igrati u Eurokupu, čekajući i boreći se za licencu A Eurolige.

Kao što je navedeno “Relej“, činjenica je da je momčad u rekonstrukciji i da se sprema sastav za sljedeću sezonu, iako ne odustaju ni od kraja ove budući da Valencia igra u doigravanju ACB lige. Ali…

Sve govori da će se Valencia vratiti u Eurokup, ali s ciljem što bržeg povratka u vrhunsko kontinentalno natjecanje, jer klub već radi na dobivanju višegodišnje euroligaške licence te u tom cilju priprema svoju novu dom, ‘Roig Arena’. A na planu puta za sljedeću sezonu jedno od glavnih pitanja je razjasniti što će se konačno dogoditi na klupinavodi ovaj list.

Podsjetimo, Paris, koji je ove sezone osvojio Eurokup, siguran je novi sudionik Eurolige.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju