iOS 16.5.1 dostupan ali i nove glasine oko iPhone 15 modela također

Apple iOS 16.5.1 (c):

Ako, slučajno, još niste čuli (iako sumnjamo da niste), ispred nas (i vas) je nova nadogradnja za iOS.

Huawei Mate 60 Pro+ – napredni Mate 60 sa satelitskom komunikacijom

Ne, nije riječ o iOS 17, već o manjoj ispravci, iOS 16.5.1. Veličina ove nadogradnje za naš iPhone 13 Mini iznosi 247,6 MB i uglavnom donosi manje sigurnosne ispravke.

Apple iPhone Fold – pred nama !

Osim iOS-a 16.5.1, Apple je također objavio nadogradnje za iPadOS 16.5.1, watchOS 9.5.2 i macOS Ventura 13.4.1. Ažuriranje za iPad uključuje sličnu ispravku za grešku s Lightning to USB 3 Camera Adapter, dok sve nadogradnje sadrže različite sigurnosne zakrpe i ispravke grešaka. Stoga, ako niste na beta kanalu, savjetujemo vam da što prije ažurirate sve svoje Apple uređaje, jer je moguće da su neke od zakrpa potrebne zbog aktivnih ranjivosti.

Apple je objavio iOS 16.5.1 – koji ispravlja manje greške pri radnu !

Važno je napomenuti da ako prve beta verzije iOS-a 17 i macOS Sonoma već ne uključuju današnje javno objavljene zakrpe, Apple će ih vjerojatno dodati u beta 2, koja bi mogla biti dostupna u bilo kojem trenutku.

Apple donosi 2024. značajne promjene po pitanju pametnih satova – Apple Watch X

Stoga, bez obzira na situaciju, vaša sigurnost je prioritet, ili već jeste sigurni ili ćete to biti vrlo brzo. Možemo reći da je ovo posljednja nadogradnja za iOS 16 prije dolaska iOS 17 platforme, a svi znamo da će to biti 12.09., zajedno s novim modelima iPhone 15.

Nove glasine o iPhoneu 15, uz nove renderinge (prikaz boja):

Osim vijesti o dostupnosti iOS 16.5.1, danas vam također donosimo nove glasine o iPhoneu 15. Ovoga puta glasine se više odnose na “Početni” ili “Vanila” model iPhonea 15, koji, prema svemu što znamo, zadržava tipku za “stišavanje zvuka” (što nas veseli).

Apple najavio događaj “Wonderlust.” za 12.09.2023. – stižu iPhone, iPad te Apple Watch

Što se tiče boja, iPhone 15 bit će dostupan u standardnoj bijeloj i crnoj boji, te u tri pastelne boje: žutoj, ružičastoj/crvenoj i plavoj. Šasija je i dalje izrađena od aluminija i ima brušeni završetak.


1 4
Apple iPhone 15 maketa !

Kada ga pogledate s boka, primijetit ćete da se prekidač za tihi način još uvijek nalazi na istom mjestu. Također će biti prisutna ladica za SIM karticu, iako se možda neće nalaziti u modelima za SAD/Kanadu, već će biti rezervirana za telefone prodane izvan tih regija.

Xiaomi Watch 2 Pro – pogled na sat uz koju značajku, jednostavno oduzima dah

Naravno, važno je istaknuti da će iPhone 15 i Plus modeli imati Dynamic Island, što znači da će Apple konačno napustiti Notch izrez na zaslonu. Slijedi iPhone 15 Pro.

iPhone 15 Pro do 8% lakši od aktualnog modela – razlog je Titanium

Ovaj model također dolazi u standardnoj srebrnoj i svemirskoj crnoj boji, uz dodatak nove herojske boje, Titan Grey, i opcije jednobojnih modela u dubokoj plavoj.

Renderi pokazuju sjajne strane, iako će stvarni telefoni vjerojatno imati mat završetak na titanijumskim okvirima. Što se tiče iPhonea 15 Pro, primjećujemo novi Action gumb.

Samsung Galaxy Buds (3) FE donose brojne značajke – na tržištu zajedno sa Galaxy S23 FE

Prilično je malen (ističemo da je iste veličine kao prekidač koji zamjenjuje), dok je bio značajno istaknut na Apple Watch Ultra, gdje se prvi put pojavio.

Akcijski gumb će biti moguće konfigurirati s 9 različitih funkcija, uključujući tihi način rada, ali i značajke pristupačnosti, prečace, kameru i svjetiljku, povećalo, prijevod i glasovne bilješke.

iPhone 15 Pro modeli donose boju: sivu u raznim nijansama [foto]

Na dnu svih ovih modela nalazi se USB-C priključak. Pro modeli će vjerojatno imati Thunderbolt priključak, dok će standardni modeli vjerojatno koristiti običan USB 2.0 priključak.

Naravno, detalji poput brzine punjenja mogu se razlikovati između standardnih i Pro modela, s 20 W za obične i možda čak 35 W za Pro modele.

Google Chrome (napokon) dobiva značajnu nadogradnju koja olakšava čitanje

Ne možemo biti potpuno sigurni dok ne dobijemo više informacija. Kako bismo završili, donosimo vam nove renderinge modela iPhone 15 i iPhone 15 Pro, pa uživajte u ovim vizualima dok čekamo više informacija.

Apple Insider nam donosi ove fotografije ali i video gdje možemo vidjeti ove modele telefona, zaista su očaravajući – morate priznati !

itportal.ba

drugi upravo čitaju