Huawei Pocket 2 – renderi i značajke, na tržištu s P70 modelom

Huawei je prošle godine lansirao dva horizontalna sklopiva, Mate X3 i Mate X5, ali nijedan okomiti sklopivi – posljednji je bio Huawei Pocket S iz kasne 2022. Novi model konačno je na putu, a Fixed Focus Digital, koji je otkrio informacije, podijelio je njegove rane rendere na Weibu.

Android želi postati broj 1 na svim uređajima

Huawei Pocket 2 prikazan je u tri boje: običnoj crnoj, tamnoljubičastoj (koja izgleda kao da ima teksturu kože) i rokoko bijeloj (koja ima mramorni izgled).


huawei pocket 2 - renderi i značajke, na tržištu s p70 modelom

Kao i njegovi prethodnici, telefon ima dva kruga na stražnjoj strani – prvi je otok kamere, drugi je zaslon na poklopcu. Na modelima P50 Pocket i Pocket S ovo je bio okrugli OLED zaslon od 1,04” s rezolucijom od 340 x 340 piksela.

Huawei najavljuje revoluciju s serijom P70: Integracija satelita i više brzina čipseta!

Što se tiče otoka kamere, on ima tri leće, iako nisu poznati detalji ni o jednom od modula. I P50 Pocket i Pocket S imali su 40MP glavnu i 13MP ultra široku, ali P50 je također imao neobičnu 32MP kameru koja je radila u ultraljubičastom spektru (korištena je za značajku Test krema za sunčanje).


2 14

Moguće je da će Huawei lansirati Pocket 2 zajedno s nadolazećom serijom Huawei P70 – serija P60 stigla je u ožujku prošle godine – iako Pocketi obično stižu kasnije tijekom godine.


huawei pocket 2 - renderi i značajke, na tržištu s p70 modelom

Huawei pod istragom u Francuskoj

Sklopivi telefoni postaju sve popularniji na tržištu pametnih telefona, a Huawei nastavlja voditi put u inovacijama ovog segmenta. Prošlogodišnji Mate X3 i Mate X5 donijeli su horizontalnu sklopivu tehnologiju na višu razinu, ali očekivanje okomitog sklopivog telefona od strane ovog tehnološkog diva nije izostalo. Sada, s najavom Huawei Pocket 2, korisnici mogu očekivati ​​nastavak ove impresivne linije proizvoda.


3 11

Jedna od primjetnih promjena u dizajnu Huawei Pocket 2 je u odabiru boja. Dok su prethodni modeli bili dostupni u klasičnim bojama poput crne i sive, Huawei Pocket 2 dolazi u tri osvježavajuće nove boje: običnoj crnoj, tamnoljubičastoj s teksturiranom kožnom površinom i rokoko bijeloj s mramornim izgledom. Ove boje dodaju dozu elegancije i raznolikosti ovom sklopivom uređaju, čineći ga atraktivnijim za širok spektar korisnika.

Sklopivi Huawei Pocket S2 donosi 5G

Jedna od ključnih karakteristika Huawei Pocket 2 je njegov inovativni dizajn s dva kruga na stražnjoj strani uređaja. Prvi krug predstavlja otok kamere, koji sada dolazi s tri leće, omogućujući korisnicima veću raznolikost i kvalitetu fotografija.


4 8

Iako specifični detalji o modulima kamera još nisu objavljeni, možemo očekivati ​​da će Huawei nastaviti s implementacijom visokokvalitetnih kamera koje su postale prepoznatljive za njihove sklopive telefone.

Europske cijene Xiaomi 14 Ultre

Drugi krug na stražnjoj strani predstavlja zaslon na poklopcu. Ovaj okrugli OLED zaslon s rezolucijom od 1,04 inča pruža korisnicima brz i praktičan pristup osnovnim informacijama poput vremena, obavijesti ili kontrola glazbe, bez potrebe za otvaranjem uređaja. Ova značajka dodaje praktičnost i funkcionalnost Huawei Pocket 2, čineći ga idealnim za brzi pristup informacijama u pokretu.

1 71 7

Iako je specifikacija kamere još uvijek djelomično tajna, možemo se osvrnuti na prethodne modele kako bismo stvorili predodžbu o tome što možemo očekivati. P50 Pocket i Pocket S imali su impresivne kamere, uključujući 40MP glavnu kameru i 13MP ultra široku kameru.

LG je najpouzdanija marka perilica rublja prema istraživanju Consumer Reports

Nadalje, P50 je imao dodatnu 32MP kameru za ultraljubičasto snimanje, što je pružilo jedinstvenu funkcionalnost za korisnike. Huawei je poznat po svojim naprednim kamerama, stoga možemo očekivati ​​da će i Huawei Pocket 2 ponuditi vrhunsku kvalitetu fotografija i videozapisa.


ff

Najava Huawei Pocket 2 također sugerira da bi mogao biti lansiran istovremeno s nadolazećom serijom Huawei P70. Serija P60 stigla je u ožujku prošle godine, a sada je vrijeme da Huawei predstavi svoje nove modele, uključujući i sklopivi telefon.

Drop test: Samsung Galaxy S24 Ultra vs. iPhone 15 Pro Max

Ova sinergija između Pocketa i serije P telefona dodatno naglašava Huawei-ovu predanost inovacijama i pružanju korisnicima najnovijih tehnoloških dostignuća.


1 38

Uzimajući u obzir sve ove čimbenike, Huawei Pocket 2 obećava biti još jedan impresivan dodatak Huawei-ovoj liniji sklopivih telefona. S njegovim inovativnim dizajnom, poboljšanim značajkama kamere i praktičnim funkcijama, ovaj telefon privući će pažnju korisnika širom svijeta. S nestrpljenjem iščekujemo službenu objavu i lansiranje Huawei Pocket 2, kako bismo vidjeli što donosi ova nova generacija sklopivih telefona.

itportal.ba

drugi upravo čitaju