GODINA DANA U ZATVORU: BUJNA MIKI MAZNULA PREKO MILION EURA, IZA REŠETAKA SE ČAK I ZARUČILA

godina dana u zatvoru: bujna miki maznula preko milion eura, iza rešetaka se čak i zaručila

Podsjetimo, ona je 14. oktobra ukrala više od milion eura iz firme za prijevoz novca u Stuttgartu, a u kojoj je bila i zaposlena. Novcu je imala pristup kao zaposlenica firme.

Isti dan su nadređeni prijavili pljačku, a policija je započela istragu. U saopćenju nisu pojasnili na koji je tačno način Mirnesa iz firme iznijela toliku količinu novca.

Kako je ranije pisao Bild, Mirnesa se hvalila kako živi luksuznim životom i na društvenim mrežama je rado pokazivala skupe torbe, nakit i satove.

Mirnesa S. mora u zatvor na tri godine, odlučeno je presudom suda u Stuttgartu.

  • Zadovoljni smo ovom presudom – rekao je za njemačke medije Mirnesin advokat Markus Okolisan.

Pozirala je i na luksuznim zabavama. Pisali su i kako je prijatelji zovu Miki, a ranije je radila i kao konobarica.

Tokom januara prošle godine se na društvenoj mreži Tik Tok pojavio video, iako je upitno kada je tačno nastao. U videu Mirnesa sa svojim suputnikom pjeva pjesmu iz 80-ih, ‘Udri Mujo’ Lepe Brene.

Smije se u kameru, a njen suputnik, koji je postavio video na društvenu mrežu, sebe naziva ‘Mujo’. I ranije je objavljivao snimke na kojima je ona.

Na slobodi nije imala sreće u ljubavi, ali u zatvoru su se stvari promijenile. Time se pohvalila novinarima njemačkog RTL-a koji su je posjetili na izdržavanju kazne.

  • Zaljubljena sam, zaručena i čekam vjenčanje. Željela bih čim prije dobiti dozvolu za vjenčanje. To mi je novogodišnja želja – kazala je bujna Miki iz Busovače novinarima iz njemačkog zatvora.

Svojeg odabranika, koji je također iza rešetaka, još nikad nije vidjela.

S muškarcem osuđenim zbog pljačke se dopisuje i čeka potrebne dozvole za vjenačanje.

(Fenix magazin)

The post GODINA DANA U ZATVORU: BUJNA MIKI MAZNULA PREKO MILION EURA, IZA REŠETAKA SE ČAK I ZARUČILA first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

drugi upravo čitaju