EUROLIGA CIJENI PARTIZAN: Tri igrača u konkurenciji za prestižnu nagradu!

Prije početka Eurolige na stranicama elitnog natjecanja trojica Košarkaša Partizana navedena su kao potencijalni dobitnici nagrade Zvijezda u usponu.

To su playmaker Jam Madar, mladi centar Tristan Vukčević i Alen Smailagić.

Za Izraelca se kaže da je imao sjajnu prvu sezonu izvan Izraela.

Madar, koji će u prosincu napuniti 22 godine, pokazao je u najboljem svjetlu da ima golgeterski instinkt i dodavačke sposobnosti da bude jedan od najboljih braniča Eurolige, ali problem mu je konstantnost, piše na stranicama Eurolige.

Iz EL vjeruju da Alen Smailagić može ući u konkurenciju za trofej, kada se vrati na parket, jer je bio odličan u debitantskoj sezoni za crno-bijele.

Tristan Vukčević, koji je najmlađi od svih, odlično je odradio pripremne utakmice. Upravo je on iskoristio prostor koji se otvorio nakon povrede Smailagića. Euroliga navodi da je prošle godine igrao za Real u doigravanju Eurolige.

Od ostalih igrača u konkurenciji su Nico Manion (Virtus), Jaime Pradilla (Valencia), Gabriele Procida (Alba) i Matthew Strazel (Monaco), Dovidas Gedraitis (Žalgiris) i aktualni osvajač trofeja Rokas Jokubaitis (Barcelona). Kandidati moraju biti mlađi od 21 godine, ili ako nisu stariji od 1. srpnja.

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović


Sportska centrala

drugi upravo čitaju