EMINA JAHOVIĆ JE IMALA PRAVU SREĆU: Ovako se svekrva odnosi prema njoj

Svekrva Emine Jahović i pjevačica imaju sličnu sudbinu kada je riječ o muškarcima.

Vrlo mlada udala se za Mustafinog oca, vrlo brzo se i razvela od njega, zbog čega je razvila pretjerano zaštitnički stav prema sinu.

Kada se na sve to uzme vrtoglava popularnost u kojoj on uživa više od dvije decenije, nije za čuđenje što je svekrva Emine Jahović oduvijek bila na oprezu, posebno prema djevojkama svog jedinca.

Prvog susreta sa Tulir pjevačica se i dan-danas sjeća i tvrdi da joj nimalo nije bilo prijatno.

  • Moja drugarica je bila pored mene. Ona nas je pogledala, to je bio pogled katastrofa – počela je priču Emina.
  • Pri tom, Mustafina majka je izuzetno jaka žena. Najbolja je baba na svijetu, ali s obzirom na to da je Mustafa jedinac, a mene u životu stalno snalaze jedinci, ne znam zašto je to tako, u početku je imala odbrambeni stav ovo je moja teritorija… Kada nas je pogledala, odmah je trebalo da sa okrenemo i nestanemo.
  • Poslije toga, međutim, nas dvije smo postale jako dobre prijateljice. Ona je realna žena, dosta se trudila i mučila za Mustafu.
  • Razvela se kada je imala 18 godina. Nije se ponovo udala, ne zato što je konzervativna nego zato što ima neka svoja pravila u životu.
  • Ona je imala poslije toga jednu ljubav, za koju je htjela da se uda, ali nešto tu nije… Ona je zapravo tražila nekoga ko će Mustafi da bude figura, nije to našla i cijeli život je posvetila djetetu – ispričala je Emina o svekrvi u kratkim crtama u emisiji Goce Tržan i sve iznenadila iskrenošću.

Zaključak je da je svekrva Emine Jahović tradicionalna, ali istovremeno moderna žena, koja posjeduje društvene mreže na kojima objavljuje fotografije sa unucima koji su, pored sina, njen centar svijeta.

Na osnovu slika da se vidjeti da je izuzetno lijepa žena koja drži do sebe te nije čudo što je Emini uzor.

(Express / Espreso)

EMINA JAHOVIĆ JE IMALA PRAVU SREĆU: Ovako se svekrva odnosi prema njoj Express.


express.ba

drugi upravo čitaju