Donijeli su odluku: Barcelona smanjuje budžet za iduću sezonu

donijeli su odluku: barcelona smanjuje budžet za iduću sezonudonijeli su odluku: barcelona smanjuje budžet za iduću sezonu

Košarkaši Barcelone nisu ispunili cilj na final fouru u Kaunasu, pa će zbog toga neminovno doći do značajnih kadrovskih i financijskih promjena nakon završetka sezone.

Barceloni je preostala još samo jedna borba za naslov u španjolskom doigravanju, ali kako god završila, promjene u momčadi su nužne. Španjolac je također bio uključen u ovaj klub”Kao“ koji piše da se Barceloni dogodilo isto što i prošle sezone u Kaunasu na F4.

– Bilo je to na Final Fouru prošle godine, dogodilo se u prošlom finalu ACB-a i ponovilo se u ovoj Euroligi. I u Kupu je Jasikevicius izgubio dosta kredita od kraja prošle sezone i danas je njegova budućnost u zraku. I ne samo njegov. Momčad će doživjeti veliko preuređenje, piše spomenuti rad.

Prema njihovim saznanjima, uz kadrovske promjene u momčadi, doći će i do značajnog smanjenja proračuna.

– Ova momčad se ne zna natjecati u ključnim trenucima. A to je za klub poput Barçe, koji teži pobjedama u svim natjecanjima u kojima sudjeluje, nedopustivo. Ali ekonomija također ima veliku težinu. U delikatnoj situaciji potrebno je rezati troškove po svim stavkama i dionicama, od kojih je Košarka najvažnija i neće ostati imuna na rezove. Govorilo se o postocima, između pet i deset posto proračunskih rezova, ali loši rezultati najavljuju lošu budućnost: rezovi će biti oko tih deset posto, ako ne i više.piše “Kao”.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju