Do 18. veljače Djevica i Bik dobivaju poslovno ubrzanje i vjetar u leđa za uspjeh bez presedana

Tjedan u koji smo zakoračili mnogim znakovima Zodijaka donijet će promjene i natjerati ih na preispitivanje. Mnogi su svjesni da, ako žele napredovati u životu, moraju korigirati svoje ponašanje i izaći iz ustaljenih obrazaca i okvira.

Najdetaljniji i najprecizniji tjedni horoskop koji je pred nama predviđa veliku sreću i profesionalni potencijal za osobe rođene u znakovima Djevice i Bika.

Bik

Bikovima se događaju značajne promjene na polju posla. Neke stvari o kojima ste već razgovarali ili oko kojih ste se dogovorili postat će jasnije i izvjesnije. Doći ćete do dobrog posla i potpisati odličan ugovor, a usput će se neke stvari promijeniti u vašu korist.

Zračite posebnom energijom i dobivate potvrdu od drugih, što će vam dati posebnu stabilnost. Radi se o velikim stvarima, čak i većim nego što možete očekivati. Ono što će vam biti fascinantno je da ćete sve riješiti lako i jednostavno.

Ovo je tek početak poslovnog razvoja, što će dobro utjecati i na kolege. Iznenadit ćete mnoge i stvoriti drugačiju sliku o sebi. Stvorit ćete poseban ugled, imat ćete samopouzdanja, biti domišljati i imati vjetar u leđa. Energija se neće smiriti, što neke Bikove može malo uplašiti, pa će čak pokušati usporiti situaciju.

Posebno su važni datumi 16. i 17. veljače, kada ćete sebe staviti u viši kontekst. Neki će Bikovi započeti novi posao, a neki će dobiti vrlo zanimljivu i intrigantnu ponudu. Mijenjate se i neki će vas podržati, a neki će odgovoriti iz osobnih strahova.

SAVJET: Nemojte biti skromni, već se stavite na mjesto koje zaslužujete i podignite svoje standarde.

Djevica

Djevice će ovaj tjedan biti komunikativnije, ali i ekspeditivnije kada je posao u pitanju. Imate jaku volju i snagu da završite neke projekte i unesete posebnu energiju. Iako ste već nešto započeli, još niste završili cijelu priču i niste zadovoljni učinkom.

Ulazite u dinamičniju fazu, što će značiti i vama i drugim ljudima. Oko 13. veljače će odjednom krenuti nešto značajno i bombastično, pa ćete potvrditi jedan drugačiji pristup stvarima, puno ozbiljniji i detaljniji, a sljedećih dana će doći ozbiljni rezultati koji će obradovati i vas i tim ili suradnike. Ovdje se također radi o materijalnim potvrdama i zadovoljstvu te podizanju kvalitete na višu razinu.

Oni će imati poseban osjećaj zadovoljstva od rada s vama, a vi ćete imati novi plan i stav prema stvarima koje tek dolaze. Puno toga će ovisiti o vama i bit ćete važan faktor u odluci. Sve što ste učinili snažno će utjecati na druge ljude i nadređene.

Istovremeno ćete imati više odgovornosti i očekivanja od drugih ljudi, pa biste mogli biti nervozniji iu nekim situacijama neke ljude povrijediti. Budite pažljivi i usmjerite svoje emocije.

SAVJET: Ovo je odlično razdoblje za promjenu navika.

Žena Djevica ne traži samo pravog muškarca, ona traži savršenog i radije bi bila sama


luftika.rs

drugi upravo čitaju