Dnevni horoskop za 28.11.2023.

Ovan


Vaši planovi će biti ostvarivi. Krenite u akciju i suzbijte bilo kakav oblik neaktivnosti. Mogli biste dobiti ponudu za dobar honorarni posao. Studenti će prionuti na učenje i imati sreće na ispitima. Mlađi Ovnovi biće raspoloženi za izlaske, a nekima je moguća i pojava nove simpatije. S dotičnom osobom odmah će planuti iskra privlačnosti.

Bik

dnevni horoskop za 28.11.2023.
Niste na istoj talasnoj dužini s nadređenima i kolegama. Na trenutke ćete se osjećati toliko drugačije od drugih da ćete pomisliti kako ste u svemu ostali sami. Ako se ne budete taktički povukli, možda ćete biti prisiljeni na donošenje radikalnih odluka, što vašoj prirodi ne odgovara. Povjerite se partneru – treba vam topla riječ.

Blizanci

dnevni horoskop za 28.11.2023.
Pokazaćete drugu stranu svog karaktera i češće insistirati na provođenju traženog. I u poslu se neke situacije zaokružuju. Otvorenim razgovorom razriješićete novonastale probleme i zadovoljniji napustiti radno mjesto. Odvojićete dio vremena samo za sebe i posvetiti se vlastitim potrebama.

Rak

dnevni horoskop za 28.11.2023.
Iskoristite pozitivnu energiju i dobro raspoloženje za dovršavanje obaveza. Budite već od jutra aktivni pa ćete mnogo toga napraviti. Sticaj srećnih okolnosti okrenuće ljubavno kolo sreće. Slobodnima se smiješi novo poznanstvo, a zaljubljeni će shvatiti da su pogrešno procijenili simpatiju. Sada kada to znate, krenite u osvajanje!

Lav

dnevni horoskop za 28.11.2023.
Burna događanja na ljubavnom planu uzburkaće strasti i unijeti nemir u odnos. Na površinu će isplivati problemi iz prošlosti, a gruba riječ biće kamen spoticanja u idućim danima. Susretaćete ljude čiji vam temperament ne odgovara, a njihova znatiželjna pitanja podižu pritisak. Izbjegavaćete ih pod raznim izgovorima.

Djevica

dnevni horoskop za 28.11.2023.
Pritiskaće vas poslovni rokovi. Šefovi će biti vrlo zahtjevni pa i sumnjičavi. Nemojte se dokazivati riječima nego kvalitetom svog rada. Što se ljubavi tiče, osim povremenih svađa, sve ostalo će biti dobro. Zahvaljujući vlastitoj brzini i snalažljivosti, izbjeći ćete neku potencijalno opasnu situaciju.

Vaga

dnevni horoskop za 28.11.2023.
Možete mnogo više postići uz manja odricanja. Zato iskoristite planetarnu naklonost i ugrabite ponuđene prilike. Bićete svjesni svojih slabosti. Mane ćete pretvoriti u prednosti i u trenu osvojiti neke ljude te svaku priliku okrenuti u svoju korist. Lakše ćete uvjeriti partnera u ispravnost svojih stavova i planova.

Škorpija

dnevni horoskop za 28.11.2023.
Iznenadićete okolinu ili ukućane odlučnijim stavom i većim zahtjevima. Neće vam nedostajati samopouzdanja da jasno izrazite vlastito nezadovoljstvo ili želje. Žučna poslovna rasprava mogla bi krenuti neželjenim tokom i dovesti vas u situaciju da se opravdavate zbog nepromišljene izjave. Pripazite šta govorite.

Strijelac

dnevni horoskop za 28.11.2023.
Sve će vam polaziti za rukom. Bićete vješt govornik i pouzdan saradnik. Poradićete na postizanju većeg stepena obrazovanja ili učiti strani jezik, što će biti u bliskoj vezi s napretkom u karijeri. Dobar dio dana ćete provesti dopisujući se putem interneta, čime ćete nadoknaditi nedostatak fizičkog kontakta sa simpatijom.

Jarac

dnevni horoskop za 28.11.2023.
Očekujte povoljan finansijski ishod, povezan s uređenjem stambenog prostora ili ulaganjem u nekretnine. Sve češća i bolja saradnja s osobom višeg ranga podstaknuće ogovaranja zavidnih – ne obazirite se! Bavićete se uređenjem kuće i okućnice. Mogli biste se odlučiti na zamjenu ili prodaju stambenog prostora.

Vodolija

dnevni horoskop za 28.11.2023.
Uticaj Mjeseca podstaknuće zanimanje za društveni život. U društvu prijatelja više ćete se kretati i pratiti gradska zbivanja. Nova poznanstva donose osvježenje i dobru zabavu. Šarm i zavodljivost biće vaši najjači aduti. Na vama će se zadržavati pogledi suprotnog pola pa nije isključena ni simpatija prema nekome.

Ribe

dnevni horoskop za 28.11.2023.
Uvjerićete se da neke osobe ne zavređuju vaše povjerenje, ali nećete znati kako im to dati do znanja. Bićete rastreseni, svadljivi i nestrpljivi. Teško ćete podnositi kritike. Preopterećenost poslovnim zbivanjima ne ostavlja vam vremena za opuštanje i aktivnosti vezane za privatni život. Pokušajte pronaći zlatnu sredinu.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju