Dnevni horoskop za 28.09.2023.

Ovan


Uživaćete u upoznavanju novih ljudi i stalno tragati za zabavom. Svojom pozitivnom energijom privući ćete prijatelje pa nije isključeno da se u večernjim satima svi zajedno provedete u ugodnom razgovoru. Ako vas osoba koju doživljavate dragom, ali ne i dobrim poznanikom, zamoli za uslugu, razmislite prije nego odgovorite.

Bik

dnevni horoskop za 28.09.2023.
Očekuju vas neugodnosti na radnom mjestu. Moguća je rasprava sa strankom ili će šef kritikovati vaš rad. Kontrolišite potrebu da kažete sve što mislite. Ne upuštajte se u rasprave, jer je kriza prolazna. Ukoliko morate donijeti ljubavnu odluku, nemojte dopustiti da vam strast pomuti razum i objektivnu procjenu.

Blizanci

dnevni horoskop za 28.09.2023.
Cijelog ćete dana biti aktivni i energični. Ako zaključite da nemate vremena za sve, fokusirajte se na ono najnužnije. Samci, privući će vas osoba koju ćete upoznati u poslovnom okruženju, školi ili na fakultetu pa nije isključeno da brzo dogovorite izlazak na kafu. Neki među vama mogli bi otputovati na nekoliko dana.

Rak

dnevni horoskop za 28.09.2023.
Poslovi će vas udaljiti od romantičnih ljubavnih priča, ali planete otvaraju put ka intimnoj sreći. Nesporazum će kumovati zahlađenju u vezi, ali i brzom pomirenju. Neke će snaći nove poslovne dužnosti ili ćete mijenjati kolegu koji je na bolovanju. Ako planirate putovanje, na vrijeme spakujte stvari da ne biste kasnili na odredište.

Lav

dnevni horoskop za 28.09.2023.
Prijete vam nerviranja i svađe pa budite oprezni i pazite šta govorite. Posebno će biti napeti odnosi s pretpostavljenima, zbog čega ćete biti nervozniji. Partnera ćete nepotrebno nervirati kritikama i reći sve što vam kod njega smeta. Druga strana će vam zamjeriti na netolerantnosti i nepopustljivosti.

Djevica

dnevni horoskop za 28.09.2023.
Poslovni razgovori koje budete obavili imaće izrazito važan uticaj na vašu karijeru pa im pristupite krajnje ozbiljno. Vodite računa o svom spoljašnjem izgledu i utisku koji ostavljate na druge. Ako obavljate poslove vezane za banku ili sud, moguće su neplanirane, ali rješive, teškoće pa nema mjesta za brigu.

Vaga

dnevni horoskop za 28.09.2023.
Prenatrpan dnevni raspored ostaviće vam dovoljno vremena koje ćete posvetiti ličnim zanimacijama. Nećete propustiti neki bitan kulturni i društveni događaj ili se razonoditi omiljenom fizičkom aktivnošću. Bićete izrazito kreativni i znatiželjni. Zanimaće vas ulaganje u sebe, usavršavanje stranih jezika, izučavanje računarskih programa i slično.

Škorpija

dnevni horoskop za 28.09.2023.
Mnoge planete su na vašoj strani, čime je put do uspjeha olakšan. Ne posustajte pred ciljem, naročito ako je riječ o kupoprodaji nekretnina ili rješavanju stambenog pitanja. Živite li sa starijim ukućanima, generacijsko nerazumijevanje može biti uzrok svađa i nesporazuma. U nečemu ćete morati popustiti.

Strijelac

dnevni horoskop za 28.09.2023.
Intuitivno i nepogrešivo ćete osjećati potrebe i želje drugih, što će posebno razveseliti vašeg partnera s kojim ćete se razumjeti bez puno riječi. Pruži li vam se prilika za putovanje, nemojte je propustiti – provešćete se odlično. Veče provedite u društvu prijatelja, naročito ako ste ih neko vrijeme zanemarivali.

Jarac

dnevni horoskop za 28.09.2023.
Smirenošću i stabilnošću privući ćete osobu koja je u potrazi za sigurnošću. Druga strana bi se brzo mogla zaljubiti u vas, a ni vama neće trebati mnogo vremena da osjetite isto. U slobodno vrijeme bićete potrošački raspoloženi, obilaziti rasprodaje, više kupovati i potrošiti prilično novca. Ne bi štetilo da više štedite.

Vodolija

dnevni horoskop za 28.09.2023.
Uspostavićete bolju komunikaciju s partnerom i pridobiti njegovo povjerenje. Oboje ćete osjećati bliskost i dobro se slagati. Problemi će vas dodatno zbližiti, a bićete i usuglašeni u odgoju djece. Pomozite prijateljima koji su neraspoloženi – pokušajte ih nasmijati, ali ne potcjenjujte njihove probleme.

Ribe

dnevni horoskop za 28.09.2023.
Pokazivaćete netrpeljivost prema okolini, povlačiti se u sebe i tražiti neki miran kutak prepuštajući se maštanjima. Neka vas ne obeshrabri neočekivani zastoj u pregovorima ili poslu, jer se već sutra situacija okreće u vašu korist. Voljena osoba izjasniće se oko jednog problema. Pružite joj još jednu priliku.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju