Dnevni horoskop za 27.08.2023.

Ovan


Intuitivno ćete osjetiti da su okolnosti na vašoj strani. Sve što budete radili biće završeno na vrijeme. Razgovarajte s partnerom o osjetljivim pitanjima i raščistite dileme koje vas koče u ostvarivanju emotivnog sklada. Posvetite se hobijima i sportu, a ne propuštajte ni poziv na zabavu ili nečiji rođendan.

Bik

dnevni horoskop za 27.08.2023.
Dopustite ukućanima da otvoreno iznesu kritiku. Ono što vama sve vrijeme promiče, oni dobro uočavaju. Ako se nađete u većem društvu, budite odmjereni u nastupu i nemojte nikoga vrijeđati. Ne reagujte na nečije provokacije. Ako ste slobodni, budite oprezni u kontaktu s nekim ko vas pošto-poto želi osvojiti.

Blizanci

dnevni horoskop za 27.08.2023.
Bićete sigurni u sebe, a to će pridonijeti vašoj uspješnosti kod osoba suprotnog pola. Samci bi se mogli naći na meti udvaranja zanimljive osobe. Ma koliko se opirali brzom razvoju odnosa, privlačnost će biti prejaka. Večernji izlazak mogao bi se protegnuti do kasno u noć, posebno ako ste na nekoj vrsti proslave. Oprezno s alkoholom!

Rak

dnevni horoskop za 27.08.2023.
Ne rješavajte tuđe probleme, jer ćete se uplesti u nešto što vam nije trebalo. Iskoristite slobodne trenutke za odmor i ne nervirajte se zbog situacija na koje ne možete uticati. Ne dopustite da ljubavno razočarenje bude razlog negativnog odnosa prema budućnosti – možda je u pitanju pogrešna procjena.

Lav

dnevni horoskop za 27.08.2023.
Dan će vam biti ispunjen društvenim obavezama – susretima s prijateljima, kafe s kolegama, a bićete pozvani i na kućnu zabavu. Ljubavni odnosi su skladni pa uživate s partnerom. Na poslu će doći do izražaja vaša spremnost na pomoć i saradnju. Šefovima neće promaknuti činjenica da zadatke obavljate brzo i efikasno.

Djevica

dnevni horoskop za 27.08.2023.
Bićete skloni povlačenju u sebe i najugodnije se osjećate u mirnom okruženju. Ipak, okolnosti vam to neće dopustiti. Nenajavljeni dolazak gostiju ili iskrsle obaveze poremetiće vam planove. Ako ste u braku, ustupci će biti nužni. Partnerove želje neće se podudarati s vašima, ali kriza je prolazna pa je ne treba preuveličavati.

Vaga

dnevni horoskop za 27.08.2023.
Bićete puni energije i dobro raspoloženi. Ako niste dugo vidjeli prijatelje, iznenadite ih telefonskim pozivom. Mogli biste se brzo dogovoriti za izlazak i pri tome se odlično zabaviti. Popodne biste mogli provesti u uljepšavanju i njezi lica i tijela.

Škorpija

dnevni horoskop za 27.08.2023.
Vodite računa o načinu na koji partneru stavljate do znanja šta vam se kod njega ne sviđa. Nastojte to učiniti što obzirnije i taktičnije da se druga strana ne uvrijedi. Ako ste danas neraspoloženi, okružite se prijateljima koji će vas izvući iz učmalosti. Izlazak na kafu biće sasvim dovoljan da vam podigne raspoloženje.

Strijelac

dnevni horoskop za 27.08.2023.
Dan je odličan za putovanja, sportske aktivnosti i bilo kakav oblik kretanja i zabave. Nađite vremena za sve one osobe koje ste pomalo zanemarili. Ponovno uspostavite kontakte i doznajte šta je novo u njihovim životima. Krasi vas dobro zapažanje te uočavanje dobrih i loših strana situacija i ljudi.

Jarac

dnevni horoskop za 27.08.2023.
Borićete se s unutrašnjim nemirom i navalom burnih misli. Mnoštvo obaveza udaljiće vas od porodičnih i ljubavnih zbivanja. Vlastitim neoprezom nagomilaćete sebi nepotrebne obaveze, zbog čega ćete biti ljuti sami na sebe. Za večernji izlazak posebno ćete se pripremiti, što će biti i zapaženo. Gdje god se pojavite, bićete primijećeni.

Vodolija

dnevni horoskop za 27.08.2023.
Neriješene situacije iz prošlosti, posebno one kojima niste pridavali pažnju, sada bi se mogle naći na listi prioriteta, štagod to bilo. Ne reagujte na nečije pokušaje da vas isprovocira i dozna više o vašem intimnom životu. Imaćete mnogo energije, ali premalo strpljenja pa izbjegavajte obaveze koje iziskuju koncentraciju.

Ribe

dnevni horoskop za 27.08.2023.
Obaveze prema članovima porodice i kućanski poslovi pojačaće osjećaj umora pa ćete priželjkivati malo više odmora. Ipak, biće i slobodnih trenutka koje ćete radije provoditi u društvu prijatelja. Zabavljaće vas njihove priče iz djetinjstva. Ukoliko želite stabilizovati ljubavnu vezu, dajte partneru više slobode.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju