Dnevni horoskop za 26.01.2024.

Ovan


Bićete traženi na više strana. Godiće vam komplimenti, zadivljeni pogledi i odobravanje, a neko bi vam se mogao i vrlo otvoreno udvarati. Izvjesna su kraća putovanja koja će ispuniti vaša profesionalna očekivanja. Privatni život će obilježiti radostan događaj ili vijest.

Bik

dnevni horoskop za 26.01.2024.
Ako vas poslodavac optuži za propust, odlučno i mirno ćete objasniti svoj stav, a neko od kolega potvrdiće vašu priču. Bićete jaki na riječima, djelovati ozbiljno i buditi povjerenje drugih. Učićete s lakoćom i dobro pamtiti pa se fokusirajte na pripremanje ispita i poslovnih prezentacija. Neko bi vam mogao vratiti posuđeni novac.

Blizanci

dnevni horoskop za 26.01.2024.
Oraspoložiće vas susret ili telefonski razgovor s poznanikom. Razgovaraćete o svojim životnim problemima pa će razgovor djelovati terapeutski na vas – osjećaćete se lakše. Slobodni će poželjeti promijeniti svoj status i razmišljati o ozbiljnoj vezi.

Rak

dnevni horoskop za 26.01.2024.
Držite se podalje od osoba u koje nemate povjerenja. Unutrašnji glas dobro će vam “govoriti” ako osjetite da neka osoba nema iskrene namjere prema vama. Počeće vas gušiti obaveze ili neki odnosi pa ćete se morati izboriti za više vremena i prostora kako biste sredili misli i utiske.

Lav

dnevni horoskop za 26.01.2024.
Ljubavni život donosi preokrete. Venerin uticaj osvježiće veze strašću, a slobodnima donijeti uzbudljive prilike. Bićete zadovoljni učincima rada, ali i finansijskim postignućima. Obratite pažnju na potrebe svog tijela, vježbajte, a ako osjećate umor od posla, najbolje će vam pomoći popodnevni odmor.

Djevica

dnevni horoskop za 26.01.2024.
Bićete zadubljeni u svoje misli i probleme pa ćete previdjeti neke bitne podatke. Ukoliko radite s novcem i strankama, pazite da ne pogriješite zbog čega bi vas mogli okriviti. Kritički promotrite svoje ponašanje prema partneru. Skloni ste donositi brzoplete zaključke. Ispunjavajte obećanja koja ste dali djeci – ne čekajte da vas na to podsjete.

Vaga

dnevni horoskop za 26.01.2024.
Dan je povoljan za putovanja i komunikaciju sa strancima. Motivacija će vam biti istaknuta pa se posvetite poslu. Ljubavna osjećanja prema osobi koja vam se sviđa su obostrana. Nemojte predugo oklijevati, jer druga strana priželjkuje vaš nastup.

Škorpija

dnevni horoskop za 26.01.2024.
Kolege zadržavaju kritički stav prema vama, obaveze se gomilaju pa se osjećate iscrpljeno. Ne ulazite u rasprave i ne skrećite pažnju na sebe. Suzdržite se od rizičnih novčanih ulaganja, ma koliko vam se nešto činilo odličnom prilikom. Premalo pažnje dajete partneru koji se sve više osjeća zanemarenim.

Strijelac

dnevni horoskop za 26.01.2024.
Preuzmite inicijativu u rješavanju problema i ne očekujte od drugih da obavljaju poslove u vaše ime. Nemojte promjene doživljavati kao nešto negativno, jer su veliki izgledi da vam donesu poboljšanje. Duboko u sebi osjećate nemir kojem još ne možete odrediti uzrok. Ipak, već sutra bićete u boljem raspoloženju.

Jarac

dnevni horoskop za 26.01.2024.
Ubrzani poslovni ritam smjenjivaće se s porastom društvenih obaveza pa ćete imati malo vremena za partnera i porodicu. Jedva ćete stizati udovoljiti ukućanima. Zaželjećete se trenutaka mira i slobodnog prostora. Na radnom mjestu mogli biste na svojim leđima ponijeti teret nečijeg nemara i zabušavanja – ne dajte da vas bilo ko iskorištava.

Vodolija

dnevni horoskop za 26.01.2024.
Poslušajte prijateljev savjet – on će biti objektivniji i uvidjeće ono što vama promiče. Ako upoznate nekog novog, moguća je iskra simpatije koja će biti povod za sljedeći susret na kafi. Ako prihvatite pomoć dobronamjernih saradnika, bićete mnogo efiksniji, a i vrijeme će vam brže proći.

Ribe

dnevni horoskop za 26.01.2024.
Osjetićete zasićenost svakodnevnim obavezama pa vas nedostatak motivacije može koštati dobrih poslovnih i drugih prilika. Neke isplate će kasniti, a na finansijska obećanja koja su vam pružena nećete se moći osloniti. Shvatićete da ste neke osobe pogrešno procijenili, onog trenutka kada ih malo bolje upoznate.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju