Dnevni horoskop za 14.05.2024.

Ovan


Ne trošite vrijeme i energiju na pojedince koji to ne zavređuju. Ako vas neko gnjavi svojim problemima, a vi niste raspoloženi, jer imate svojih briga, udaljite se – bitno je da ne započinjete svađu. Ako ste ljuti ili nervozni, bolje je da potrošite negativnu energiju fizičkim radom ili sportom.

Bik

dnevni horoskop za 14.05.2024.
Ne budite površni. Ono što ćete obaviti na brzinu, poslije ćete morati nadoknađivati ili ponavljati. Ako se više potrudite, izbjeći ćete moguće probleme. Mogli biste se sporječkati zbog ljubomore, drugih ljudi ili neriješenih problema iz prošlosti. Potrudite se da uskladite slobodno vrijeme s partnerovim te ga provedite zajedno.

Blizanci

dnevni horoskop za 14.05.2024.
Otvaraju vam se mogućnosti vezane za visoko obrazovanje, odnose s inostranstvom i uopšteno ciljeve vezane za profesionalnu budućnost. Iako nećete biti potpuno sigurni šta bi trebalo uraditi ili odlučiti, pustite da se sve malo slegne i u miru donesite odluku. Neočekivan, ali pozitivan događaj u vašem domu zahtijevaće novčani trošak.

Rak

dnevni horoskop za 14.05.2024.
Ako priroda vašeg posla iziskuje kontakte i komunikaciju s ljudima, zadržite prisebnost ma koliko vas nečije izjave nervirale. Iako se već od jutra mnogo toga neće odvijati po planu, tokom popodneva sve ćete dovesti u red. Brinite za svoje zdravlje! Hroničnim bolesnicima će, uz njihove redovne lijekove, koristiti i vitamini.

Lav

dnevni horoskop za 14.05.2024.
Predstoji vam dan pun obaveza, ali bićete dobro skoncentrirani pa ćete lako nadoknaditi zaostatke. Mučiće vas činjenica što vam finansije ne dopuštaju veći novčani trošak. Nešto ste zacrtali sebi da morate kupiti i to vam ne da mira. I sami znate da to jedino možete postići štednjom. U ljubavi zaigrajte otvorenih karata – drugačije neće ići!

Djevica

dnevni horoskop za 14.05.2024.
Nisu isključeni zanimljivi susreti, ljubavne ponude i nova poznanstava. Očekuje vas izlazak u društvu raspoloženih ljudi, putovanje koje nestrpljivo iščekujete ili poznanstvo koje će vašu svakodnevnicu obogatiti novim iskustvima. Dokazaćete se kao uspješan organizator, posebno kada su u pitanju marketing i trgovina.

Vaga

dnevni horoskop za 14.05.2024.
S lakoćom ćete sklapati nova poznanstva te osvajati simpatije. Zbližićete se s osobom koja vam se sviđa i cijeli se dan u mislima prisjećati šta ste rekli jedno drugom. Mnogo novca trošićete na sportske rekvizite ili stručnu literaturu. Poradićete na sebi, svom obrazovanju i edukacijama u širem smislu te riječi.

Škorpija

dnevni horoskop za 14.05.2024.
Izgledna je napetost u porodičnom okruženju, a glavna tema rasprave biće finansije. Ne ispuštajte iz vida dugovanja i kreditne obaveze! Privatni preduzetnici užurbano će planirati nove poslove i raditi cijele dane. Uz sve to, vodićete računa o privatnim obavezama i izgledu. Nova ljubav neke će podstaknuti na uljepšavanje.

Strijelac

dnevni horoskop za 14.05.2024.
Nećete dopustiti da vam bilo ko pokvari raspoloženje ili planove. Osjetićete visoku motivisanost i krenuti u realizaciju. Većinu problema rješavaćete diplomatski i mirnim putem. Poslovima ćete pristupiti oprezno i biti spremni na dugotrajne napore. Dan je povoljan za usvajanje novih znanja, čitanje i prikupljanje informacija.

Jarac

dnevni horoskop za 14.05.2024.
Mogući su povjerljivi razgovori s ukućanima ili usuglašavanje stavova s rodbinom u pogledu značajnih porodičnih pitanja. Ako ste se ponijeli neodgovorno prema partneru, pokušajte ga privoljeti na razgovor. Pri tome vodite računa da razgovor bude obavljen u četiri oka, odnosno bez učestvovanja ostalih ukućana.

Vodolija

dnevni horoskop za 14.05.2024.
Radićete mnogo i biti pod stresom, ali vlastita postignuća pokazaće vam kako ništa nije uzaludno. Ako se pripremate za ispit ili test, pozvaćete kod sebe kolege i učiti kroz zabavu i druženje. U ljubavi vas očekuju ugodni trenuci, posebno ako ste u ozbiljnoj vezi, dok će ostali imati priliku dobro se zabaviti u društvu zanimljive osobe.

Ribe

dnevni horoskop za 14.05.2024.
Zaboravićete na osjećaj nesigurnosti i odlučnije prionuti u ostvarenje planova. Mlađi će razmišljati o budućnosti, isprobavati vlastite mogućnosti, razmišljati o doškolovavanju ili uključivanju u preduzetništvo. Zaposlene očekuju problemi s kolegama i organizacijom posla, a najbolje ćete raditi kada vam niko ne dijeli savjete.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju