Dnevni horoskop za 13.05.2024.

Ovan


Prenaglašeni optimizam i sklonost precjenjivanju svojih mogućnosti, mogli bi vas dovesti u manje neprilike. Nećete se najugodnije osjećati s partnerom. Ljubomora i nepovjerenje opterećivaće vaš odnos. Bićete skloni zaobilaženju istine, ali partneru to neće promaknuti. Večernji sati donose više mirnih trenutaka u vašu porodicu.

Bik

dnevni horoskop za 13.05.2024.
Ispunićete svoja emotivna i poslovna očekivanja, posebno ako se potrudite da staloženije prihvatite izazove. Finansijske prilike će postati izvjesnije pa ćete lakše planirati i odlučivati za budućnost. Ljubavni zagrljaji i poljupci biće u drugom planu, jer partner rješava probleme iz svog roditeljskog ili rodbinskog okruženja.

Blizanci

dnevni horoskop za 13.05.2024.
Provjerite stanje na računu i pažljivo planirajte rashode. Finansijske obaveze zahtijevaće drukčiji pristup. Moraćete posegnuti za ušteđevinom ili ćete posuditi novac kako biste podmirili troškove. U ljubavi neće biti bitnih promjena – vaš odnos se dobro razvija, iako premalo viđate partnera, jer je zauzet poslom.

Rak

dnevni horoskop za 13.05.2024.
Ukoliko pokušate odjednom obaviti gomilu stvari, nećete biti zadovoljni ishodom. Malo organizacije nije naodmet da napravite reda. Posvetite se poslovima u kojima će do izražaja doći vaše komunikacijske sposobnosti. Izbjegavajte nepromišljene reakcije, a pogotovo sputajte poriv da nekoga previše otvoreno kritikujete.

Lav

dnevni horoskop za 13.05.2024.
Očekuju vas troškovi vezani za druge ljude ili nepodmireni računi. Važne datume, dogovore i podatke nastojte zapisivati, a rokovnik ne gubite iz vidokruga. Oni koji kreću u kupovinu, mogli bi se preračunati i potrošiti previše. Ne zanemarujte zdravlje!

Djevica

dnevni horoskop za 13.05.2024.
Hobiji i druženja zauzimaju istaknuto mjesto u svakodnevnici. Ugošćavaćete prijatelje i rodbinu pa će u vašem domu vladati veselje. Mlađi će biti aktivni na internetu, a zaljubljeni slati poruke poruke svojoj simpatiji. I u poslu briljirate – danas vam gotovo sve ide od ruke.

Vaga

dnevni horoskop za 13.05.2024.
Aktivirajte svoje potencijale počevši od ranog jutra. Isto se odnosi i na one koji planiraju osvojiti osobu koja im se sviđa. Nazovite je ili joj pošaljite poruku, jer je vrijeme dozrelo za susret i vezu. Iako će vas dinamika i užurbani poslovni ritam umarati, istovremeno će vam predstavljati najpogodniji ventil višku energije.

Škorpija

dnevni horoskop za 13.05.2024.
Informacija koju ćete dobiti od prijatelja koristiće vam ako žudite za premještajem, napredovanjem ili tražite posao nezaposlenom rođaku. Mogli biste preuzeti nečiju dužnost ili zamijeniti bolesnog kolegu. Osjećaćete se sumorno, ali i za to ima lijeka. Sati provedeni na svježem vazduhu pozitivno će djelovati na vaše raspoloženje.

Strijelac

dnevni horoskop za 13.05.2024.
Oslobodite se potisnutih osjećanja i uvjerite se u vlastitu unutrašnju snagu koja je velika. Raskinućete s ograničavajućim okolnostima i pronaći motiv za nešto novo i drugačije te aktivno prionuti na stvaranje pogodnijih odnosa i situacija. Kada osjetite potrebu za spavanjem, udovoljite tijelu i nemojte se boriti protiv takvih potreba.

Jarac

dnevni horoskop za 13.05.2024.
Bićete nestrpljivi i skloni radikalnim rješenjima, zbog čega će trpiti međuljudski odnosi. Raščistite ljubavnu situaciju i tek tada gradite novu. Vezani će razmišljati o zajedničkom životu, kupovini stana ili podstanarskom životu, ali će to i odgoditi zbog nestabilne finansijske situacije. Ne gubite nadu, sve će se uskoro početi rješavati.

Vodolija

dnevni horoskop za 13.05.2024.
S mnogo strasti posvetićete se onome što vas ispunjava. Planete će vam pomoći u ostvarivanju planova, podstaknuti vas na otkrivanje novih stvari i osigurati nužnu dozu srećnih okolnosti. Više ćete čitati, biti otvoreniji za nove ideje i sretati ljude koji vam iz svog iskustva mogu ponuditi konkretan odgovor ili pomoć.

Ribe

dnevni horoskop za 13.05.2024.
Posvetite više pažnje međuljudskim odnosima i držite se podalje od tračeva na radnom mjestu. Razmišljaćete o tome koliko je partnerova kritika na vaš račun opravdana. Možda druga strana neke stvari vidi bolje od vas pa nije naodmet poslušati je. U kakvim god se problemima našli, primite to zrelo i mudro, jer ćete ih smireni lakše moći riješiti.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju