Dnevni horoskop za 09.09.2023.

Ovan


Dan vam baš neće početi najslavnije. Ne provocirajte pojedince sklone svađi, a prema prijateljima budite tolerantni. Mogli biste već danas dobiti goste koji će kod vas prespavati, jer su na proputovanju. Ako se i sami spremate na put, savjetuje vam se što veća strpljivost u saobraćaju.

Bik

dnevni horoskop za 09.09.2023.
Prihvatite poziv za večernje druženje i učestvujte u svim porodičnim aktivnostima, ali vodite računa o umjerenosti. Ako danas radite, poslova će biti preko glave pa ćete sve obavljati u žurbi i pod stresom. Godiće vam odmor, ali kućne obaveze ipak će biti prioritet, posebno ako ste sutrašnji dan namijenili malo bogatijem porodičnom ručku.

Blizanci

dnevni horoskop za 09.09.2023.
Uživaćete u intrigantnim razgovorima sa simpatijom, što će stvarati uzbuđenje u vašem odnosu. Ako večeras izlazite sa društvom, radije ćete promijeniti nekoliko lokala nego ostati samo na jednom mjestu. Biće teško pratiti vaš ritam, ali niko se neće otvoreno žaliti, jer ćete biti glavni u društvu i znati svakog zabaviti.

Rak

dnevni horoskop za 09.09.2023.
Dom i porodica neće zauzimati mjesto koje im inače pridajete. Ukućani će vam prigovarati zbog rastresenosti i nepoštovanja obećanja. Bavljenje kućnim poslovima zahtjevaće veliki napor. Najbolje će proći oni koji se danas spremaju na put ili idu rodbini u goste. Višestruko će vam koristiti promjena mjesta boravka.

Lav

dnevni horoskop za 09.09.2023.
Prihvatite se aktivnosti koje su neophodne, kako biste vikend proveli onako kako priželjkujete. Sa partnerom ćete se dogovarati preko mobilnog koje vam namirnice trebaju pa dok će jedan kupovati, drugi će sve pripremati za subotnji ručak. Odlično ćete se nadopunjavati, a večeru dočekati umorni, ali i zadovoljni.

Djevica

dnevni horoskop za 09.09.2023.
Shvatićete da se vašim djelima pridaje puno više pažnje nego što mislite i to porukom od osobe koju inače ni ne primjećujete. Iskoristite ovaj znak naklonosti i pažljivo isplanirajte današnji dan kako ne biste upali u probleme.

Vaga

dnevni horoskop za 09.09.2023.
Cijeli dan ćete biti promjenjivog raspoloženja pa će vam i partner prigovarati da ste teški i naporni. Ali ipak ćete se u svemu dobro snalaziti i pokazati organizacijske vještine. Ako u kući dođe do problema, vi ste osoba koja će ga riješiti. Iako će vas uznemiriti izjava od strane vaše simpatije, to ne znači da vas ne voli.

Škorpija

dnevni horoskop za 09.09.2023.
Danas biste mogli sresti osobu koja vas već duže vrijeme posmatra iz prikrajka. Ali, predmet želje je vaš mozak, tako da možete biti mirni. Uveče se prepustite druženju s prijateljima, jer bi razgovor mogao dovesti do novih projekata.

Strijelac

dnevni horoskop za 09.09.2023.
Već od ranog jutra bićete puni energije. Neće biti prisutna mrzovolja čak ni kod onih koji dan ne mogu započeti bez šolje kafe. Rado ćete spremati po kući, pomagati partneru ili se igrati s mališanima. Mlađima će se cijeli dan po glavi vrtjeti osoba koja im se sviđa i sve će uraditi ne bi li se našli u njenoj blizini.

Jarac

dnevni horoskop za 09.09.2023.
Ispijanje jutarnje kafe trajaće duže nego inače. Znaćete da vas čeka hrpa kućnih obaveza, a nećete baš biti previše motivisani. Ali kad se jednom pokrenete, sve će biti lakše. Mučiće vas neobjašnjiva ljubomora prema partneru, s kojim ste tek odnedavno zajedno. Možda je vrijeme da sebi priznate da ste jako zaljubljeni.

Vodolija

dnevni horoskop za 09.09.2023.
Ako uključite prijatelje sa stilom u svoje ideje, projekti na kojima trenutno radite mogli bi prerasti u vrlo ozbiljne stvari. U svakom slučaju, što god preduzimali danas, nemojte solirati nego se udružite kako biste ostvarili korist i sebi i drugima.

Ribe

dnevni horoskop za 09.09.2023.
Malo više tajnovitosti i mistike može stvari koje radite predstaviti drugima u potpuno drugom svjetlu, u ovom slučaju vrlo privlačnom i potencijalno unosnom. Zbog toga, iskoristite maštu i dodajte par atraktivnih sitnica koje će promijeniti cijelu sliku u vašu korist.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju