Dnevni horoskop za 06.09.2023.

Ovan


Ne odbijajte pozive na kraća putovanja – možda vas očekuje ugodan provod ili novo poznanstvo. Pozabavićete se svojim prevoznim sredstvom, računarom ili se odlučiti za kupovinu mobilnog telefona novijeg tipa. Dan je pogodan za polaganje ispita i kupovinu literature. S partnerom ćete se jako dobro slagati, a posvađani će se pomiriti.

Bik

dnevni horoskop za 06.09.2023.
Moraćete mnogo raditi, ali bićete dovoljno psihički snažni pa ćete sve napore uspješno prebroditi. Nećete biti skloni ozbiljnim razgovorima i sve ćete okretati na šalu. Slobodni među vama šarmantno će se udvarati simpatiji. Vješto ćete ubacivati dvosmislenosti i prepoznavati reakcije druge strane.

Blizanci

dnevni horoskop za 06.09.2023.
Ne oslanjajte se na pomoć kolega ako u njih nemate potpuno povjerenje. Zaokupljenost poslovnim brigama odraziće se na privatni život pa će vam partner zamjeriti odsutnost i nezainteresovanost. Radije ćete se povući u mir svoje sobe nego se s njim upuštati u rasprave. Hronični bolesnici mogli bi imati izraženije tegobe.

Rak

dnevni horoskop za 06.09.2023.
Ako krećete u kupovinu, znaćete odabrati najbolje od ponuđenog. Mogli biste dobiti značajan popust ili se s trgovcem uspješno cjenjkati. Odnosi s partnerom se poboljšavaju, a najviše vas povezuju zajednički planovi usmjereni na adaptacije, možda preseljenje ili putovanje.

Lav

dnevni horoskop za 06.09.2023.
Neće vam polaziti za rukom da izađete nakraj s obavezama i porodičnim odgovornostima. Odnosi sa starijim ukućanima biće problematični. Nemojte pogoršavati situaciju tvrdoglavošću, jer ono na čemu insistirate možda nije ispravno. Ako radite sa strankama, neće vam polaziti za rukom da zadovoljite njihove oprečne potrebe.

Djevica

dnevni horoskop za 06.09.2023.
Uspijevaćete u poslovima koji zahtijevaju umjetničke talente, kreativnost i domišljatost. Uživaćete u smijehu, zajedničkim izlascima i druženju s prijateljima. Zračićete pozitivnom energijom i učiniti nešto korisno za sebe i druge. Slobodne očekuje flert koji će početi bezazleno, ali će se strasti ubrzo rasplamsati.

Vaga

dnevni horoskop za 06.09.2023.
Raspoloženje će vam se mijenjati svako malo. U jednom trenutku bićete malodušni, a već u idućem problemi će vam se činiti lako rješivima. Kod osjetljivih Vaga mogući su naleti tjeskobe i potištenosti. Opuštaće vas muzika, hobi, sportske aktivnosti i fizički rad. Ipak, nemojte se previše naprezati ako niste u dobroj kondiciji.

Škorpija

dnevni horoskop za 06.09.2023.
Više ćete energije i vremena trošiti na tuđe probleme, nastojeći udovoljiti partneru, prijateljima ili djeci. Nekoliko bitnih sastanaka ili obaveza skupiće se danas i prilično vas iscrpiti. Osjetićete zamor i zasićenje, a nepredviđene okolnosti natjeraće vas da u posljednji trenutak promijenite planove.

Strijelac

dnevni horoskop za 06.09.2023.
Više ćete biti usmjereni na zabavu i hobije te na promjenu svog izgleda. Oni među vama, koje muče zdravstvene tegobe, zakazaće pretrage. Postoji velika mogućnost da će vam neko ponuditi vrlo obećavajuću poslovnu ili kupoprodajnu priliku. Nemojte predugo razmišljati, da vas neko drugi ne pretekne.

Jarac

dnevni horoskop za 06.09.2023.
Željni ste aktivnog društvenog života, a prijatelji će vam postati glavni oslonac u poslu ili zabavi. Mogli biste upoznati osobu koja će se pokazati značajnom u poslovnom smislu. Nešto će vam se ostvariti i u ljubavi, možda novi početak ili dogovor koji budi nadu da između vas i osobe koja vam se sviđa ipak nešto ima.

Vodolija

dnevni horoskop za 06.09.2023.
Situacija unutar kuće i porodice mogla bi vas uznemiriti. I odnosi s partnerom mogli bi malo zahladiti, posebno ako budete isticali samo svoje potrebe. Pokušajte se što više uključiti u rješavanje porodičnih problema. Samci bi mogli nepromišljeno uletiti u vezu s nekim koga površno poznaju.

Ribe

dnevni horoskop za 06.09.2023.
Naleti optimizma pomoći će da se uhvatite ukoštac sa zaostalim obavezama, ali kraj dana mogli biste dočekati jako umorni. Dobar Mjesečev uticaj unosi strasti u veze, a slobodnima donosi privlačne ljubavne prilike. Veče posvetite partneru ili aktivnostima koje vas opuštaju. Razmislite o nečijem poslovnom prijedlogu.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju