Dnevni horoskop za 05.02.2024.

Ovan


Očekuje vas velik broj manjih obaveza. Pripazite kako raspolažete s novcem, jer računi stižu na naplatu. Čuvajte se opomena i prekršaja. Posvetite više pažnje svom izgledu i zdravlju, kako biste se bolje nosili sa stresom.

Bik

dnevni horoskop za 05.02.2024.
Danas biste mogli dobiti neke informacije kako da povećate svoje prihode u kratkom vremenskom roku. Budite oprezni, jer to može biti samo trik na koji vas neko pokušava navući. Provjerite sve informacije prije nego se obavežete i sačekajte dok vam se sve ne slegne. Velike prilike dolaze, ali vi ih morate znati prepoznati.

Blizanci

dnevni horoskop za 05.02.2024.
Skloni ste brzopletim reakcijama i odlukama. Nije isključena mogućnost da netaktičnom izjavom uvrijedite poslovne partnere ili se zaletite u posao koji će vas iscrpljivati. Ako imate novu simpatiju, upetljaće vas u svoje probleme ili biti neiskrena prema vama. Ako ste u braku, partner je zaokupljen poslom pa ima malo vremena za vas.

Rak

dnevni horoskop za 05.02.2024.
Planete jačaju vašu potrebu za emocionalnom sigurnošću i raščišćavanjem nepodmirenih ljubavnih računa. Slične namjere imaće i vaš partner pa biste zajedničkim snagama mogli riješiti većinu problema. Ako ste vozač, pazite kako reagujete u većim saobraćajnim gužvama – živci će vam biti prilično tanki.

Lav

dnevni horoskop za 05.02.2024.
Novčani dobitak neće vas zaobići. Intenzivnije se uključite u nagradne igre ili pokušajte prodati stvari koje vam smetaju i zauzimaju dragocjeni prostor u kući. S primjetnim entuzijazmom posezaćete za ljubavnim užicima, a ni flert vam neće biti nedostupan. Mogla bi vas privući osoba vrlo atraktivnog izgleda.

Djevica

dnevni horoskop za 05.02.2024.
Imaćete sve što vam je potrebno za ispunjenje ambicija ­- energiju, zanos i motivaciju – ipak, često će stanje na terenu otežavati put do cilja. Ljubavni život biće sve samo ne dosadan i predvidiv. U večernjim satima odlično ćete se zabaviti u većem društvu, a putovanje udvoje biće pun pogodak.

Vaga

dnevni horoskop za 05.02.2024.
Klonite se bivših ljubavi koje će vam samo potvrditi da je vrijeme da se okrenete nekom drugom. Nemojte dopustiti da patite ili se bezrazložno žrtvujete za osobu koja to ne zavređuje. Razmislite o svemu. Na neko vrijeme udaljićete se od oka javnosti i posvetiti nekim hobijima, samima sebi i samospoznaji.

Škorpija

dnevni horoskop za 05.02.2024.
Brzi hod i živa gestikulacija obilježiće vaše ponašanje. Biće vas svugdje, a najmanje tamo gdje ste najpotrebniji. Godiće vam razgovori s prijateljima, hobiji, slušanje muzike i sve ono što opušta tijelo i duh. Partneru ćete danas biti posebno zabavni, a i samci bi mogli uloviti pogled osobe koja ih promatra sa zanimanjem.

Strijelac

dnevni horoskop za 05.02.2024.
Većina vaših misli i energije biće usmjerena prema braku, međuljudskim odnosima i dešavanjima u javnosti. Zaboravite na mir i odmor. Telefon će vam neprestano zvoniti pa nećete imati dovoljno vremena da obavite sve što ste željeli. Brakom vezani Strijelci moraće više poraditi na ljubavnoj komunikaciji.

Jarac

dnevni horoskop za 05.02.2024.
Komunikacija će biti ključna za uspostavljanje emotivne ravnoteže i stabilnosti u vašem ljubavnom odnosu. Umjesto da uveče sjednete ispred ekrana, radije s partnerom izađite u šetnju ili u bioskop. Što više razgovarajte o sebi, vama i vašoj zajedničkoj prošlosti. Nekima je moguća srećna vijest iz inostranstva.

Vodolija

dnevni horoskop za 05.02.2024.
Nećete se snaći u novim poslovnim okolnostima i imaćete osjećaj da drugi potajno šuškaju o vama. Dajte prednost saradnji i timskom radu – grešaka će tako biti manje. Ne dopustite da vas kritikuju oni koji su navikli iskorištavati druge. Dajte im do znanja da su pretjerali. Bićete svjesni pogleda jedne osobe, ali nećete reagovati.

Ribe

dnevni horoskop za 05.02.2024.
U velikim ste životnim promjenama pa poteze vucite razumno, sagledavajući posljedice. Donesite čvrstu poslovnu odluku prema kojoj ćete se ponašati. Sposobni ste za odlične rezultate pa ne dopustite da vas neko zavidan uvjerava u suprotno. Bračnu idilu narušiće nadmudrivanja, ali zato vam poljubaca neće nedostajati.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju